Telefondan ardiuno kodlama

rustucan

Yeni Üye
Merhaba öncelikle ben ardiuno ya yeni başladım önümdeki ilk engel bilgisayar oldu. Bilgisayarım olmadığı için kod yükleyemiyorum, telefonla ardiuno ya kod atabilir miyim ? Atılabiliyorsa nasıl ve hangi uygulamalar ile atılıyor. Ben YouTube gibi bi kaç yerden baktım ama genel olarak 5-6 yıllık videolar var eski (ardiunodroid) fiye bir uygulama buldum ama sürekli kart seçin hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim

Kodu karınca gibi ekranda mı yazacaksınız? ikinci el bir netbook, vs alsanız daha kolay olmaz mı? Telefonla bu işi yaparak hevesiniz kaçabilir. yakışıksız bir durumdur. iğneyle kuyu kazmaya çalışmaktır. Olmaz değil illa ki olur. Fakat önce telefona bir program yazmak gerekir. onu da başka bir telefonda mı yazacaksınız o nasıl olacak? ufacık ekranlarda? bilgisayar aldıktan sonra arduino'ya başlayınız.
Küçük ekran değil tablet ile yazacğım kodu bilgisayar ailem karşı bilgisayar yerine tablet aldilar bende mecburen elimdekileri değerlendirmeyi deniyorum hevesin kaçmaz çok istekliyim bu duruma karşı

Bununla ilgili videolar hep 5-6 yıl öncesine ait ise, demekki eskiden tabletlerde çalışan bir IDE varmış ve artık kod güncellenmemiş ve yeni Androidlerde çalışmaz hale gelmiş. Bu şekilde kod yazan çok az sayıda insan vardır, o yüzden bir problem yaşadığın zaman bilgi ve destek bulman çok zor olacaktır.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,115
Üyeler
2,883
Son üye
alemrans

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back