Temu fiyatları anormal ucuz

Bana şubat ayında gelen paketlerde TUR REP kısmı yoktu.Ağustosta gelen ürünlerde vardı bu firma isimleri.
Temu da ürün detayları kısmında "güvenlik bilgileri ve bağlantılar" diye bir satır var, tıklayınca şöyle bir kısım çıkıyor.Her değişik ürün grubunda farklı firma isimleri var.Bir tane örnek;
Güvenlik bilgileri ve bağlantılar
Sorumlu kişi (Türkiye)Ürünün gerekli düzenlemelere uygunluğunu sağlayan Türkiye merkezli iktisadi işletmeci.Ad: WORLDWIDE SOĞUTMA MAKİNELERİ LİMİTED ŞİRKETİAdres: MECİDİYEKÖY MAH. SELAHATTİN PINAR ARALIĞI SK.HÜSEYIN ÖZER IŞ MERKEZI NO: 3 İÇ KAPI NO: 8,ŞİŞLİ,İSTANBUL,TR(Turkey)Posta Kodu: 34381E-posta: information@Sogutmaww.com.trTelefon numarası: +90 5376238846
Üreticinin bilgileriÜreticinin bilgileri, ürünün üreticisi ile ilgili adres ve bilgileri içerir.Ad: Shenzhen Sulang Technology Co, LtdAdres: Area C,18th Floor Building 12,Lehui Scienceand Technology Innovation Center,No.489 Jihua Road,Bantian Community, Longgang District,Shenzhen,Guangdong,CN(China)Posta Kodu: 518000E-posta: inskam@ypincheng.comTelefon numarası: +86 15622800230

Forum istatistikleri

Konular
8,212
Üyeler
3,263
Son üye
Yunis Yıldız

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back