Tristör Gate Kablosu Lazım.

Dede

https://www.facebook.com/End.El.San.Ltd.Sti
Arkadaşlar bu kablo kısa geldiğinden uzun olanını istedim tedarikçiden.
Bana 20 hafta tedarik için gün verdi.
Önemli tek özelliği kablo PVC kaplaması sert ve kolay ezilmiyor veDikey alev testinde alev aşağıya yürümüyor.
&0CM civarında uzunluğu olan Disk Tristörlerde kullanabileceğim başlıkları olan kımızı ve beyaz renklerde kablo ihtiyacımı nereden giderebilirim?
Bizdeki piyasada satılan silikon kabloların izolatörü çok yumuşak ve kolay yırtılıyor.

1739258051778.png

1739257759348.jpeg
1739258515206.png

Son düzenleme:
Belki piyasa silikon kabloya geçirilmiş cam elyaf hortum kullanılabilir. Trafo ve motorlarda emaye kaplı tel üzerine geçiriyorlar. kolayca yırtılmayan malzeme.
Bu arada, tabloda silikon yazılıyor. Aleve dayanıklı pvc kablo hiç duymadım.

Tam hatırlamıyorum ama siaf kabloydu sanırım bir araştırın yüksek sıcaklıklara dayanım için felandı galiba epey sağlam gözüküyordu dronda yüksek amper taşımak için kullanmıştık

mouser ve rs components'de böyle özel kablolar var.

bir de aklıma protel geliyor, belden'in türkiye bayisi.

Kabloların üzerindeki yazılar okunuyorsa aynı kablodan temin etmeyi deneyebilirsiniz.

Bende bu kablodan var. Normal kablodan daha sert bir izolesi var. Kolay kıvrılmıyor, alev almıyor.

Belki piyasa silikon kabloya geçirilmiş cam elyaf hortum kullanılabilir. Trafo ve motorlarda emaye kaplı tel üzerine geçiriyorlar. kolayca yırtılmayan malzeme.
Bu arada, tabloda silikon yazılıyor. Aleve dayanıklı pvc kablo hiç duymadım.
Kablo izolasyonunda sikon katkı war ama silikon değil. Yürümeyen alevi bu sayede sağlıyorlar.
Dışı alevlenip yansa bile içi yanmıyor yüzeysel yanma oluşuyor.
Bobinajcıların kullandıkları makaron pek işimize yaramaz.
Hazır ürün olması tercihimizdir. yoksa 30cm lik kablomuz çok war ek yapıp uzatma yapmak estetik olmuyor.
Özellikle ihrac ürünlerinde hoş olmuyor.

Kabloların üzerindeki yazılar okunuyorsa aynı kablodan temin etmeyi deneyebilirsiniz.

Bende bu kablodan var. Normal kablodan daha sert bir izolesi var. Kolay kıvrılmıyor, alev almıyor.

Tek damar bu verdiğiniz örnek.
Bize lazım olan çok damar. (gölgeleri saymazsak 7 damarlı)
1739271615538.png

Kablo izolasyonunda sikon katkı war ama silikon değil. Yürümeyen alevi bu sayede sağlıyorlar.
Dışı alevlenip yansa bile içi yanmıyor yüzeysel yanma oluşuyor.
Bobinajcıların kullandıkları makaron pek işimize yaramaz.
Hazır ürün olması tercihimizdir. yoksa 30cm lik kablomuz çok war ek yapıp uzatma yapmak estetik olmuyor.
Özellikle ihrac ürünlerinde hoş olmuyor.
Doğru. Yurtdışı müşterileri kurallara göre ister.
Bu kablolar sürekli kullanılan ve az çeşitli ise belki makara haliyle tedarik edilebilir. Çok sayıda kablo üretici yerel fabrikalar var, yerli pıyasaya bu tür kablolar düşmeyebilir - esnafın çoğu ucuz mal peşinde maliyetleri düşük tutmak için. Şans eseri belki ellerinde bu kablodan var. Plastik için malzeme tespit laboratuvarlar da bulunur. İstenilen izolyason ham maddesi ellerinde varsa küçük çapta özel kablo çekimi de yaparlar (hepsi değil tabii). Yıllar önce özel iş için bir kere yaptırmıştım. Fazla para tutmadı.

Datasheette çok telli olarak belirtilmiş. Tek damar diye belirttiği şey 1x1 şeklinde kablo olması. Bazı firmalar tek damarlı kavramını tek iletken içermesi anlamında da kullanıyor. (Bende öyle anlıyorum)

Ekler

• c6dab6a0-80fc-4c05-b3a2-e5f302a39684.jpg
    c6dab6a0-80fc-4c05-b3a2-e5f302a39684.jpg
    193.8 KB · Görüntüleme: 16
  • WhatsApp Image 2025-02-11 at 15.13.04.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-11 at 15.13.04.jpeg
    288.2 KB · Görüntüleme: 19
Aynı kablodan bir tomar vardı. İşe yaramıyor diye hurdaya attık gitti. Yine de bir arkadaşa soracağım. Size kaç adet lazım. Birde bu kabloyu teflon kablo olarak aradınız mı?

Aynı kablodan bir tomar vardı. İşe yaramıyor diye hurdaya attık gitti. Yine de bir arkadaşa soracağım. Size kaç adet lazım. Birde bu kabloyu teflon kablo olarak aradınız mı?
Teflon kablo zaten kullanıyoruz ancak izolatör olarak çok mukavemetsiz. Çabuk yırtılıyor.
Tırnağınızla kabloyu soyabiliyorsunuz.

Forum istatistikleri

Konular
7,328
Üyeler
2,968
Son üye
ahmetees

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back