ugura09
Üye
herkese selamlar yeni cıhazımı sizlerle tanıştırmak istedim
3 tane ucu var küçük orta büyük istediğini kullana bilirsinizÇok güzelmiş güle güle kullanın. Ben de bir tane almak istiyorum bunlardan ama pahalı geliyor. Video da görüldüğü kadarıyla oldukça da iyi vakumluyor. Delikleri geniş bir pad'den söküm yapıyorsun, parçanın pad deliklerine tam oturduğu küçük deliklerde de iyi vakumluyor mu?
hocam 480 denemek amaclı yaptım devamlı olarak değil 350 gibi bırakıyorumEvet güzel eritiyor gibi. Ama sıcaklığı çok yükseğe ayarlamışsın, 480°C Uçları çok çabuk bitirirsin böyle. Ben kendi vakumlu havyamı 380 °C de kullanıyorum ve yeterli olduğunu görüyorum. Ama bendeki makina 120W lık. İstersen sen de dene bu sıcaklıkta, aynı sonucu alıyorsan boşuna ucu aşındırmamış olursun.
Birisi de vakum tankı takmış buna
Biriken vakumla işi yapınca çok daha büyük bir emiş oluştuğunu söylüyor. Acaba ben de atölyedeki vakum pompasını getirip bir de düdüklü tencere mi atsam masanın altına Neyse şimdilik iyi söküyor benim makina, ama gerekirse bir B planı var ...
Bu tür elektrikle çalışan lehim sökme pompalarının mekanik olanlara göre nasıl üstünlükleri var? Hobi amaçlı kullanım için mekanik olanlar yeterli olur mu?