Ucuz multimetre ve sıcak hava istasyonu önerisi

Merhaba, nultimetre için önce aşağıdaki konuyu oku ve sonra da oradaki tavsiye edilenler ile ilgili istediğin soruyu sor

Sıcak hava konusunda ucuz olarak JCD8898 var. Kendi yaptığın tek taraflı PCB 'lerdeki SMD komponentleri sökmek için az çok iş görür, ama kart tamiri için alacaksan, birçok kart için bunun ısı kapasitesi yeterli olmaz. Ama bütçe vahim ise, hiç sıcak hava olmayacağına bu olsun diye alınabilir.

Merhaba, nultimetre için önce aşağıdaki konuyu oku ve sonra da oradaki tavsiye edilenler ile ilgili istediğin soruyu sor

Sıcak hava konusunda ucuz olarak JCD8898 var. Kendi yaptığın tek taraflı PCB 'lerdeki SMD komponentleri sökmek için az çok iş görür, ama kart tamiri için alacaksan, birçok kart için bunun ısı kapasitesi yeterli olmaz. Ama bütçe vahim ise, hiç sıcak hava olmayacağına bu olsun diye alınabilir.
1736019289848.png

sanki pahalı :D

Ben alışveriş için araştırma yaptığımda genel olarak en yüksek fiyatları Hepsiburada'da görüyorum :)

çok yüksek fiyatlı. bu ürünler.
Elektronikle ilgileneceksiniz bütçe ayıracaksınız.
Ucuzdan pahalısı yoktur der... "Büyüklerimiz "
Ucuz multimetre alacaksınız gerilim, akım, diyot ve direnç ölçecek. Başka yeteneği olmayacak.
Fakat:
Kapasite ölçmeniz gerekecek.
Sıcaklık ölçmeniz gerekecek
True Rms ölçümler yapmanız gerekecek, bunlar için ayrı ayrı cihaz mı alacaksınız?
UT139C de hepsi ve daha fazlası var.
Ki... Elektronikte her daim her türlü ölçüm gereksinimi olur.
Ucuz diye
Manuel cihaz da almayın.

Kullandığınız telefona binlerce lira ödüyorsunuz
UT139C otomatik ölçümlü cihaz için 1600 TL çok mu?

Isı ayarlı istasyon:
2 hafta önce uygun fiyatlı diye, indirimden 1350 TL ye aldık.
Şimdi fiyatı biraz yükselmiş
Cihazdan alacaksanız sepete atıp bekleyin bir kaç gün içinde indirim yapılıyor o zaman Uygun fiyata alınır.

Son düzenleme:
Elektronikle ilgileneceksiniz bütçe ayıracaksınız.
Ucuzdan pahalısı yoktur der... "Büyüklerimiz "
Ucuz multimetre alacaksınız voltaj, akım, diyot ve direnç ölçecek. Başka yeteneği olmayacak.
Fakat:
Kapasite ölçmeniz gerekecek.
Sıcaklık ölçmeniz gerekecek
True Rms ölçümler yapmanız gerekecek, bunlar için ayrı ayrı cihaz mı alacaksınız?
UT139C de hepsi ve daha fazlası var.
Ki... Elektronikte her daim her türlü ölçüm gereksinimi olur.
Ucuz diye
Manuel cihaz da almayın.

Kullandığınız telefona binlerce lira ödüyorsunuz
UT139C otomatik ölçümlü cihaz için 1600 TL çok mu?

Isı ayarlı istasyon:
2 hafta önce uygun fiyatlı diye, indirimden 1350 TL ye aldık.
Şimdi fiyatı biraz yükselmiş
Cihazdan alacaksanız sepete atıp bekleyin bir kaç gün içinde indirim yapılıyor o zaman Uygun fiyata alınır.

unit 123 nasıl acaba
?

Zoyi Zt303 bence çok iyi bir cihaz, şebeke gerilimi ile işiniz yoksa bu cihazı tavsiye ederim. Ben 4-5 ay önce burdan satın almıştım:

Bu linkte 3 farklı cihaz satılıyor, "color" kısmından bahsettiğim cihazı seçip özelliklerine bakın. Diğer satıcılara da bakın, belki daha uygun fiyatlı bir yer çıkar.

Bu cihaz aneng an870'in sıcaklık ölçmeyen versiyonu. Ona göre daha uygun fiyatlı, gümrüğe takılmadan geçer.

Zoyi Zt303 bence çok iyi bir cihaz, şebeke gerilimi ile işiniz yoksa bu cihazı tavsiye ederim. Ben 4-5 ay önce burdan satın almıştım:

Bu linkte 3 farklı cihaz satılıyor, "color" kısmından bahsettiğim cihazı seçip özelliklerine bakın. Diğer satıcılara da bakın, belki daha uygun fiyatlı bir yer çıkar.

Bu cihaz aneng an870'in sıcaklık ölçmeyen versiyonu. Ona göre daha uygun fiyatlı, gümrüğe takılmadan geçer.
tam 550 lira vergisi var ya böyle birşey yok

Forum istatistikleri

Konular
7,174
Üyeler
2,901
Son üye
ahmet045

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back