Ülke sınırları içinde güvenilir telefoncu/tamirci önerisi

nt

Emekli
Katılım
21 Nisan 2023
Mesajlar
1,215
telefonum ikiye ayrıldı tam anlamıyla :)

youtube da daha önce iphonelar için bu şekilde servisleri gördüm istanbulda sanırım izmire bununla kimse uğraşmaz

önerileriniz nelerdir attığım taş ürküttüğüm kuşa değermi yeni telefon aldım ama bunu da yaptırıp satsam fena olmaz.

teşekkürler

a23 samsung
 
Son düzenleme:
Buna tamirci değil sihirbaz lazım:cheeky2: Batarya çok tehlikeli görünüyor, ona dikkat et. Ben daha önce suyun içinde bir süre bekletip deşarj edip öyle atmıştım.
 
  • Beğen
Reactions: nt
Değmez bence.
Ayrıca kuş değil kurbağa o :D
 
  • Beğen
Reactions: nt
Yav kafama takıldı. Bu düşmeyle filan böyle kırılmaz. Doğru söyle duvara mı fırlattın? Sende o potansiyel var çünkü. :katil2:
Ben 10 yıl önce filan hanıma kızıp sinirimi telefonunu çekiçle kırarak yatıştırmıştım. Sonra o da benim telefonu çekiçle kırdı. Sonra birbirimize hediye telefon almak zorunda kaldık :katil2:
 
Asıl kıymetli olan anakart görünmüyor fotoğraflarda?
 
  • Beğen
Reactions: nt
Değer/değmez bilmiyorum ama anakart tek parça ise çalışır hale gelebilir.
 
  • Beğen
Reactions: nt
Ne güzel tamir projesi olurdu, ama multimetre havya ne varsa dağıttın millete :mad:
 
  • Beğen
Reactions: nt
Kasa 400 TL, batarya 400 TL, ekran 700 TL demisler. 300 de iscilik eklersen 1800 TL gibi paraya adam olur kart saglamsa. Tabii once guvenilir tamirci lazim. IMEI yi falan hacilamasin. Sonra senin IMEI ile bir milyon kacak A23 girer piyasaya. :D
 
Sarj ve ekran soketi arizali. Youtube da isini iyi yapan bir kac tamirci var ama tabii IMEI isi sakat. Adam telefonu yapar, fistik gibi de olur ama arkada baska is cevirir. Guvenilir birini bulmak lazim.
 
  • Şaşkın
Reactions: nt
Bence telefon caldiginda uzaktaydi. Birine uzatsana kanka dedi, elemanda firlatti telefonu. O an refleks olarak cakti rovasatayi. Vurdu....... vurdu ve gol oldu........... :D
 
  • Haha
Reactions: nt
Gorundugu kadariyla arizali parcalar : kasa, batarya, anakarttaki soketler ve ekran. Bu arada fleks kablolarinda degistirilmesi gerek. Iyi bir tamirci 2.200 - 2.500 arasi yapabilir. Ama anakart catlak degilse.
 
  • Beğen
Reactions: nt
Yok, tamirci alacak tabii. Ama fiyat verirken parcalarin fiyatlarini ve iscilik fiyatini ayri ayri ogrenmelisin. 400 TL lik kasa icin 700 TL, 700 TL lik ekran icin 1.000 TL istemesin yani. Hatta senin nette bulacagin fiyatlarin altinda alacak o. Onu da unutmamak gerek.
 
  • Beğen
Reactions: nt
Adam soketleri tamir edince alacagi iscilikten sonra 2 dakikada belese toplar zaten. Adamlar seriye baglamis. 5 dakikada ekran degistiriyorlar.
 
  • Beğen
Reactions: nt

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
5,922
Mesajlar
101,113
Üyeler
2,504
Son üye
yaxe22

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
Back
Top