Bu tamirciye whatsapp'tan ulasip fotograflari yolla. Bakalim kac TL fiyat cikaracak.@Alt 255 çankayada buldum birini ama bilmiyorum güven konusu şart imei patlarsa komik olur
128/4 yada 6 galiba emin değilim @Sercan abi daha iki ay taksiti var
28936 eklentisine bak
4-5 bin isterler tel pert olmuş yeni telefon yapcam sana diycekBu tamirciye whatsapp'tan ulasip fotograflari yolla. Bakalim kac TL fiyat cikaracak.
yenisini aldım ama bunuda bu şekilde bırakmak istemiyorumEğer yeni telefon almak seni maddi açıdan çok zorlamayacaksa yenisini almak daha mantıklı bence. Güvenilir bir tamirci tanıyorsan deneyebilirsin tabiki ama hiçbir tamircinin 300TL işçilikle bu işi yapacağını sanmıyorum.
Eğer tamirciye yaptırıp satmayı düşünüyorsan bunun çok kârlı olabileceğini sanmıyorum. Kâr edebilmek için kendin yapman lazım. Ayrıca tamircinin düzgün yapacağının garantisi de yok. Yani bu işten zararlı bile çıkabilirsin.yenisini aldım ama bunuda bu şekilde bırakmak istemiyorum
300 liraya tabiki olmaz ama telefonun da piyasası belli
-------
@Sercan abi çalışmadığım yerden soruyosun
Şunun için sordum; Tamir ettikten sonra atıyorum "1500 TL" kar etme beklentin varsa hiç uğraşma, tamirciye o paraya parça olarak teklif et.@Sercan abi çalışmadığım yerden soruyosun
attığım taş ürküttüğüm kuşa değermi yeni telefon aldım ama bunu da yaptırıp satsam fena olmaz.
Ben ne yapmak istediğini çözemiyorum.satma olayı olmaz yaptırsam bile iki kardeşim var illaki birinden birine veririm
Kendime ait olsa yaparım ama kimsenin cihazının sorumluluğunu almak istememevet @ibrahimcelik ciddimiydin şakamı yaptın ?
abiler varmı güvenebileceğim telefoncu tanıdığınız? kargo ve diğer masraflar hiç problem değil.
kargo ve diğer masraflar sorun değil
abi aldım a24 bi rakam yüksek modelini 8,5'a ama bunu da değerlendirelim çöp olup gitmesin
benim de başıma gelmişti boyle bir üzerinden araba geçme hikayesi düşürmüş farketmemiştim eve geldince farkedip konumunu bulup aldıgımda çoktan arabalar ezmişti aslında tek parca tamır edilebilecek haldeydi ama ekranın yedek parçası satılmıyordu bende de aynı modelden 2 tane vardı yedek parça yaptımEğer aynısını alsaydın, kırılanı organ bağışı amaçlı saklardın. Aynısının yenisi yok muydu?