UGREEN CD226 100W GaN Hızlı Şarj Adaptörü test

Abi bir iphone sarj cihazini 9v pd tetikletememistim. Ama telefon takilinca tetikleyebilyirdu. Gerci yeni firmware var 0.68 onu da bir yukleyip yine bir denemek lazim. Benim cihaz da bozuk olabilir bilemiyorum ki, guc isigi bile yanmiyo bendekinin.

QC3 mesela , testten sonra QC3 olmasada varmis gibi ayar degistiriyo gozukuyor. Iyide yok diye buldun ki. Neyi degistiriyosun? Senin ki gelsin de o zaman bir bakmak lazim abi. Belki de bana has bir sey bu :gulus2:

Abi bir iphone sarj cihazini 9v pd tetikletememistim. Ama telefon takilinca tetikleyebilyirdu. Gerci yeni firmware var 0.68 onu da bir yukleyip yine bir denemek lazim. Benim cihaz da bozuk olabilir bilemiyorum ki, guc isigi bile yanmiyo bendekinin.

QC3 mesela , testten sonra QC3 olmasada varmis gibi ayar degistiriyo gozukuyor. Iyide yok diye buldun ki. Neyi degistiriyosun? Senin ki gelsin de o zaman bir bakmak lazim abi. Belki de bana has bir sey bu :gulus2:
Hakikatten garipmiş. Güncel firmware var ise güncellemeyi dene belki düzelir. İçinde bir mikroişlemci var, bütün işi o yapıyor. Karmaşık bir devre değil. Yani özünde yazılıma para veriyoruz.

1715724818950.jpeg

Bir yandan da piyasadaki en iyi test cihazı da bu galiba. Doğru mu? @gumush
Evet abi haklisin. Bence en guzel ozelliklerinden biri tetikleme yapabilmesi , test icin bu gerekli. Cok beklemedigim ama kullandigim bir ozelligi de kablo empedansi , elimde cok sayida type-c kablo oluyor. Markadan bagimsiz olarak kaliteleri degisiyor. Sarj aleti icin yine ayni seklide hangi protokoller var ise gorebiliyorsun. Cok yogun kullanmiyorum tabiki ama test amacli cihazlar genelde az kullaniliyor ama gerekli oldugu zamanlarda da kritik oluyor.
Benim fotograftaki gibi kisa bir type-c to type-c isi goruyor. Bu yonden hic eksigini hissetmedim.

merhaba,
Bunlarda verimlilik çok yüksektir, ben 220v AC yerinden watt ölçüyorum aşağı yukarı fişten çektiği yük 100watt a yakın ve yüksek verebilir.

Evet abi haklisin. Bence en guzel ozelliklerinden biri tetikleme yapabilmesi , test icin bu gerekli. Cok beklemedigim ama kullandigim bir ozelligi de kablo empedansi , elimde cok sayida type-c kablo oluyor. Markadan bagimsiz olarak kaliteleri degisiyor. Sarj aleti icin yine ayni seklide hangi protokoller var ise gorebiliyorsun. Cok yogun kullanmiyorum tabiki ama test amacli cihazlar genelde az kullaniliyor ama gerekli oldugu zamanlarda da kritik oluyor.
Benim fotograftaki gibi kisa bir type-c to type-c isi goruyor. Bu yonden hic eksigini hissetmedim.
Eskiden 4 kablo ulaştığı zaman karşıya çok sorun olmuyordu ama artık kablo kalitesi önem kazanmaya başladı. Kabloların da değerlendirilebilmesi çok iyi.

Forum istatistikleri

Konular
6,950
Üyeler
2,822
Son üye
lalemasall

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back