Ut61e+ amatör kulanıcı

Hasan

Yeni Üye
Ut61e+ almayı düşünüyorum acv+dcv nasıl çalışıyor lpv ve kız nedir iyi günler dilerim

ACV+DCV özelliği olan multimetreler, DC bileşeni olan AC voltajların RMS değerlerini doğru ölçerler. LPV herhalde gürültünün etkisini azaltmak için low pass filtre modu. Mulitmetrede kız olayını ilk defa duyuyorum :)

Bunlar yeni başlayan birisi için çok elzem özellikler olmasa da UT61E+ kesinlikle pişman etmeyecek bir multimetre, almanı tavsiye ederim.

Kız dediğiniz Hz olabilir mi? Frekans ölçme modu.

Ekler

• IMG_20220303_162032.jpg
    IMG_20220303_162032.jpg
    57.5 KB · Görüntüleme: 133
ACV+DCV özelliği olan multimetreler, DC bileşeni olan AC voltajların RMS değerlerini doğru ölçerler. LPV herhalde gürültünün etkisini azaltmak için low pass filtre modu. Mulitmetrede kız olayını ilk defa duyuyorum :)

Bunlar yeni başlayan birisi için çok elzem özellikler olmasa da UT61E+ kesinlikle pişman etmeyecek bir multimetre, almanı tavsiye ederim.
A afedersiniz yanlışlık olmuş bu resimde işaretledigim hpf ve Hz% nedir

Ekler

• IMG_20220303_162349.jpg
    IMG_20220303_162349.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 125
Şu videoya bir göz atabilirsin. Çoğu konuda merakını giderir. Videodaki plus olmayan model. Ona göre incelersiniz.

A afedersiniz yanlışlık olmuş bu resimde işaretledigim hpf ve Hz% nedir

Gene yanlış yazmışsın :) hFE ve Hz/% olacak. hFE transistörün akım kazancı ölçümü. Hz/% ise ya frekans ölçümü yada duty cycle ölçümü. Bunların hiç birisi elzem değil, yok demesinler diye konan özellikler.

Gene yanlış yazmışsın :) hFE ve Hz/% olacak. hFE transistörün akım kazancı ölçümü. Hz/% ise ya frekans ölçümü yada duty cycle ölçümü. Bunların hiç birisi elzem değil, yok demesinler diye konan özellikler.
Evet gene yanlış yazmışım

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,546
Üyeler
3,059
Son üye
fb88gay

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back