utsource.net kullanan oldu mu?

taydin

Timur Aydın
Staff member
Youtube'daki bir videoda utsource.net in reklamını gördüm. Bakınca da ülke seçiminde Türkiye de var. Komponent çeşidi de fazla. Bunlardan alış veriş yapan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Mağazanın tarzı biraz LCSC ye benziyor, fiyatlar da digikey, mouser gibi uçuk değil.

benim bissürü boş banka kartı var.
denemek için 5 dolarlık falan bir alışveriş yapalım istediğimiz gibiyse asıl alacağımıza bakalım.

benim bissürü boş banka kartı var.
denemek için 5 dolarlık falan bir alışveriş yapalım istediğimiz gibiyse asıl alacağımıza bakalım.
Yalnız kargo fiyatı sadece denemek için biraz fazla gibi. 0.75 dolarlık bir entegreye baktım kargo için 28 dolar diyor.

Yalnız kargo fiyatı sadece denemek için biraz fazla gibi. 0.75 dolarlık bir entegreye baktım kargo için 28 dolar diyor.

O zaman Çin menşeli bir firma değil bu, Amerikan. LCSC den komponent alınca kargo bu kadar tutmuyor.

İki kargo seçeneği var, Express ve USPS. Express'i bilmiyorum ama USPS "United States Postal Service". Yani Amerikan.

Şimdi bir komponent ekledim. Express için 560 TL, USPS için 140 TL kargo bedeli çıkıyor.

Forum istatistikleri

Konular
7,810
Üyeler
3,146
Son üye
Alper Zenbilci

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back