Yankeski ve kargaburun seçimi

Altair

Kıdemli Üye
Elimdeki tek ince agizli yankeskiyi tel kesmede kullanmislar ve agzi bozulmus. Yankeski ve kargaburun alayim dedim. Tahmin edebilecegimden cok daha fazla model varmis meger. 96 tane diyor baktigim site. Bunlardan sizin icin olmazsa olmaz dedikleriniz hangileridir? Hangilerine sahipsiniz ya da almayi dusunuyorsunuz? Tabii ben Weller alamam da en azindan hangi model hangi isler icin uygun ogreneyim bari.

Piyasada genel olarak izeltaş,knipex,nws,gedore marka kullanımı yaygın.

Model belirlemek için sizin ayırdığınız bütçe ve kullanım amacınız önemli.

Piyasada genel olarak izeltaş,knipex,nws,gedore marka kullanımı yaygın.

Model belirlemek için sizin ayırdığınız bütçe ve kullanım amacınız önemli.
Cok spesifik urun aramiyorum. Genel gecer, yaygin urunlerden ornegin distance cutter vb gibi kullanilanlar neler ogrenmek istemistim. Yoksa DIP entegre sokmek icin 50 centlik aparat varken Weller'den bu is icin yankeski alacak degilim elbette. Ornegin sunun ne amacla alinip o kadar para vermeyi mantikli kilabilecegini dahi anlamadim.

Edit : Tamam, havali keski de yani 3 mm tel kesmek ve havali olmasi mi bu kadar fiyat, ornek sadece.

Son düzenleme:
Osaka tayvan menşeili endüstriyel alanda prof.ürün üretiyo diye biliyorum.Piyasada alacağınız hiç bir yankeski 3mm demir kesmiyodur sanırım.

Bütçeniz ve elinize uygunluk açısından 160mm veya 180mm bahsettiğim markaların yankeski kategorilerine bakabilirsiniz.Dahada nokta atışı yapabilmek adına yerel yapımarketleri bakınabilirsiniz bauhaus gibi canlı görür elinizde dener alırsınız.

standart yan keski ise izeltaş, gedore, knipex.
soldan sağa fiyat ve kalite artıyor. elektronikçi tipi ise prosskit'i de ekleyebilirim.
bunlar benim kullanıp memnun kaldıklarım.

servis bir arkadaşımda da piergiacomi gördüm ağzı çok düzgündü. sordum 2 yıldır kullanıyormuş.

standart yan keski ise izeltaş, gedore, knipex.
soldan sağa fiyat ve kalite artıyor. elektronikçi tipi ise prosskit'i de ekleyebilirim.
bunlar benim kullanıp memnun kaldıklarım.

servis bir arkadaşımda da piergiacomi gördüm ağzı çok düzgündü. sordum 2 yıldır kullanıyormuş.
Tesekkur ederim hocam, yalniz ben marka degil model olarak sormak istemistim.

Aslında benim de aynı şeye ihtiyacım var. Şu sapı lacivert olanlardan kullanıyordum aslında memnundum.
Herkes ucu kırılıyor falan diyordu. Normalde hep bakır kesen ben header kesmeye kalktım ağzında delik oluştu.
500TL ye knipexler başlıyor iyidir ama fiyatı belli. 100TL altı sıkıntı zaten hepsi olmuş kaç lira zaten.
100-300 aralığında parasını hak eden tavsiye edebileceğiniz bir elektronikçi yan keskisi var mı?
Ben de böyle sorayım. Alttakinden kalite olsa güzel olur.
shopping

https://www.n11.com/urun/piergiacomi-elektronikci-yan-keski-tre-03-nb-7194181?magaza=altunelhirdavat
Bu ürünü öneririm baya iyi ,mavi plato yazanlardanda kullandım bu beni memnun etti N11 kuponları ile sitede uygun fiyata ve orjinal bulursanız kaçırmayın . Şunuda belirteyim bildiğinize eminim yinede belirteyim genel olarak bu tür keskileri üzerinde belirtilen tel çeşidi ve kesitinin dışında kullanıldığında ürünün kesici uçları pert oluyor buna dikkat edersek en ucuz ürünleri dahi yıllarca kullanırız
IMG_0535.png

https://www.n11.com/urun/piergiacomi-elektronikci-yan-keski-tre-03-nb-7194181?magaza=altunelhirdavat
Bu ürünü öneririm baya iyi ,mavi plato yazanlardanda kullandım bu beni memnun etti N11 kuponları ile sitede uygun fiyata ve orjinal bulursanız kaçırmayın . Şunuda belirteyim bildiğinize eminim yinede belirteyim genel olarak bu tür keskileri üzerinde belirtilen tel çeşidi ve kesitinin dışında kullanıldığında ürünün kesici uçları pert oluyor buna dikkat edersek en ucuz ürünleri dahi yıllarca kullanırız23323 eklentisine bak
Fiyati da uygunmus. Duz elektornikci yankesikisi icin bir model bulduk galiba. Bunun disinda kim ne kulalniyor acaba? Mesela bakir disindaki metalleri kesmek icin ya da header vb kesmek icin ne cozumleriniz var?

Ya da izeltaş alternatifi ki kimi zaman ürünlerinin daha iyi olduğunu duymuştum Ceta Form'un şöyle ürünleri de var. Sağlam gibi duruyor.
ceta-form-h30s-110fl-c-tronic-basic-elektronikci-yan-keski-mikro-yan-keskiler-cetaform-394059-19-K.jpg

elektromarketimden çok alış verişim oldu. Aynı malı daha uygun fiyata satıyorlar.

Ya da izeltaş alternatifi ki kimi zaman ürünlerinin daha iyi olduğunu duymuştum Ceta Form'un şöyle ürünleri de var. Sağlam gibi duruyor.
ceta-form-h30s-110fl-c-tronic-basic-elektronikci-yan-keski-mikro-yan-keskiler-cetaform-394059-19-K.jpg
Siteyi yapanlar amma tembelmis. Diger yankeskilere bakayim dedim, adamlar ayni fotografi yapistirip gecmisler. :mad:

Bu keskiden kullanıyorum tavsiye ederim. Üniversitedeyken almıştım. 8-9 yıl oldu herhalde.

Bence bu tarz yay sistemi de daha iyi helezon yaya göre.

%99 aynı zaten biri 5mm daha kısa nedense diğerinin de kestiği parçanın üzerinde bıraktığı iz farklı.
Benim istedigim ornegin basi biraz egimli olsun, tam duz olunca kontrol etmesi daha zor. Bas kismi ne kadar kucuk olursa o kadar iyi. Resim bu yuzden onemli. Hirdavatciya gidip bakayim diyorsun, adamin elinde bir tane oluyor zaten. Koctas vb gibi yerlerde de kayboluyorsun girince, cok kotu oralar. adamlar depo ve showroom'u ayirmaya tenezzul etmiyorlar. O yuzden oralara gibip alisveris yapmayi sevmiyorum.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,955
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back