Yeni Bir Kaliteli USB Kablo Bulmamız Gerekiyor. (Ugreen Out)

Gokrtl

Gökhan Kartal (TeknoDay)
Staff member
Bir süredir kablo tercihimde F/P olarak Ugreen kabloları tercih ediyordum. Ama son zamanlarda fiyatları abarttılar. 25cm usb to usb kabloya 200TL civarı ister olmuşlar.
Yeni bir F/P ürünü kablo arayışındayım. Arduinoda kullanacağım için kaliteli olsun istiyorum. Fiyat olarak USB to USB 1M kabloya 150TL benim için makuldür.

Kablonun kalitesi iyi ise, yani kablo tarafı esnek, jak tarafı da sağlam ise, bence 200 TL fiyatı hak eder o kablo.
Abi 1m olsa yada hani son zamanlarda çok kullanılan TYPE-C filan olsa belki olabilir de, al tarafı USB to USB
İnsan bu kabloyu neden alır? Uzatma için. 25cm kabloya kim neden versin 200tl.

Aygıtı "low speed" ayarlamaya çalışalım.

Bu durumda fare gibi olacak, ucuz kablo kullanılabilecek
Aygıtı low speed çalıştırmak istemem. Üzerindeki 50-60 pinin tamamını kullanıyorum. sürekli veri alış verişinde.

Ugreen markalı bir çok ürünü kullandım. Fiyatını hak ediyor. Bir dönem Amazon da her çeşidi vardı (usb, LAN, ses...) dönem dönem indirimler de oluyordu.

Valla kalitesine diyeceğim yok ama 1 ekmeğe 100tl vermek işime gelmiyor. Benim gözümde ederi neyse o dur. Hadi benim gözümdeki değerinden bir tık ta fazla vereyim. Onada kabul. Ama sırf kaliteli diye :bok1: 'unu da çıkartmamak lazım.

Çevrimiçi üyeler

Çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,007
Üyeler
3,191
Son üye
iclal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back