SATILDI Yurt dışına taşınma sebebiyle sıfır ayarında Siglent SDS 1104X-E

Selamlar herkese,

Yakın zamanda yurt dışına taşınacağım için atölyemi/odamı boşaltıyorum. Vaktiyle büyük bir hevesle aldığım Siglent SDS 1104X-E osiloskobumu da bu sebeple elden çıkarmam gerekiyor. Cihazı aldığımdan beri samimiyetle söylüyorum, sadece bir kez fişe takıp hevesimi aldım, sonra kaldırdım. Kozmetik veya teknik olarak sıfırdan farksız. Tek eksiğim şu: Taşınma hazırlıkları sırasında yer kaplamasın diye orijinal kutusunu atmış bulundum. Kutu haricinde probları, güç kabloları ve tüm aksesuarları eksiksiz duruyor.

İnternetteki sıfır fiyatlarına baktim ama benim cihazım hem ikinci el statüsünde hem de kutusu yok. Öte yandan cihaz da kullanılmamış durumda. Hakkına girmeden, hem alıcıyı memnun edecek hem de beni üzmeyecek, hızlı satılmasını sağlayacak sizce nasıl bir fiyat belirlemeliyim? Piyasaya hakim arkadaşların fikrini almak istedim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Duzeltme: Fiyat belirlendi 11,500 TL.

Ekler

• 20251230_132655.jpg
    20251230_132655.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
burada önemli olan garanti süresi devam ediyor mu ve faturası var mı ? bu durumda piyasa fiyatının %60-%70 arası bir satış fiyatı makul olur.

Ben genelde bir şeyi ikinci el sattığım zaman, yeni fiyatının yarısına satışa çıkarıyorum. Diyeceksin ki cihaz yeniden farksız. Ama bir kere orijinal kutusundan çıktı ise, başına birçok olumsuzluk gelme potansiyeli var. Yere düşürülmüş olabilir, tamir görmüş olabilir vs vs. Bunlar senin cihaz için geçerli değildir biliyorum, ama sırf ikinci eldeki bu risk nedeniyle bence fiyatını yarıya düşürmek mantıklı. Cihaz senin, istediğin fiyatı belirleyebilirsin. Ama en kısa zamanda ilana fiyatı dahil et. Normalde fiyat belirtilmeyen ilanlara izin vermiyoruz.

Ben genelde bir şeyi ikinci el sattığım zaman, yeni fiyatının yarısına satışa çıkarıyorum. Diyeceksin ki cihaz yeniden farksız. Ama bir kere orijinal kutusundan çıktı ise, başına birçok olumsuzluk gelme potansiyeli var. Yere düşürülmüş olabilir, tamir görmüş olabilir vs vs. Bunlar senin cihaz için geçerli değildir biliyorum, ama sırf ikinci eldeki bu risk nedeniyle bence fiyatını yarıya düşürmek mantıklı. Cihaz senin, istediğin fiyatı belirleyebilirsin. Ama en kısa zamanda ilana fiyatı dahil et. Normalde fiyat belirtilmeyen ilanlara izin vermiyoruz.
Tamamdir fiyati ekliyorum, sizin onerdiginiz gibi fiyatladim.

Forum istatistikleri

Konular
8,731
Üyeler
3,493
Son üye
mckayrak

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back