frekans50 ⁵⁰ Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1,551 7 Temmuz 2025 #1 Zararsız flux var mı? Reçine/alkol bazlı olanlar nasıl? Gün boyu 10..20 adet kart tamiri yaptım. Krem flux sıkça kullandım. Ertesi gün solunum yolları tahriş olmuş. Daha fazla zararı olabileceğini biliyorum. Organik zararsız flux varsa alırım.
Zararsız flux var mı? Reçine/alkol bazlı olanlar nasıl? Gün boyu 10..20 adet kart tamiri yaptım. Krem flux sıkça kullandım. Ertesi gün solunum yolları tahriş olmuş. Daha fazla zararı olabileceğini biliyorum. Organik zararsız flux varsa alırım.
M Muhsin Kamer Kıdemli Üye Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 1,542 7 Temmuz 2025 #2 frekans50 dedi ki: Zararsız flux var mı? Reçine/alkol bazlı olanlar nasıl? Gün boyu 10..20 adet kart tamiri yaptım. Krem flux sıkça kullandım. Ertesi gün solunum yolları tahriş olmuş. Daha fazla zararı olabileceğini biliyorum. Organik zararsız flux varsa alırım. Genişletmek için tıklayın... Yok. Flux; Bir çok karışımdan meydana gelir. Lehimle beraber Isı ile ortaya çıkan gazlar, zararlı dır. ( Kısırlığa da neden olurmuş...) Dumanın ortamdan solumadan uzaklaştırılması gerekir.
frekans50 dedi ki: Zararsız flux var mı? Reçine/alkol bazlı olanlar nasıl? Gün boyu 10..20 adet kart tamiri yaptım. Krem flux sıkça kullandım. Ertesi gün solunum yolları tahriş olmuş. Daha fazla zararı olabileceğini biliyorum. Organik zararsız flux varsa alırım. Genişletmek için tıklayın... Yok. Flux; Bir çok karışımdan meydana gelir. Lehimle beraber Isı ile ortaya çıkan gazlar, zararlı dır. ( Kısırlığa da neden olurmuş...) Dumanın ortamdan solumadan uzaklaştırılması gerekir.
K Krgck Yeni Üye Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 59 16 Temmuz 2025 #3 Benim bildiğimde yok. Ortamdan uzaklaştırın veya hava akışı sağlayın. Bende bir kez yakından almıştım dumanı 3 gün baş ağrısı çektim.
Benim bildiğimde yok. Ortamdan uzaklaştırın veya hava akışı sağlayın. Bende bir kez yakından almıştım dumanı 3 gün baş ağrısı çektim.