O vida kılavuz milini sabitlemek için
Bunda illa sağa sola boşluk olacak gibi duruyor. Ama bence pcb için ucuna matkap uydurduktan sonra iş görür...
Benim becereceğim iş değil abi. Hem kessem bile onu tam ayarında sıkmak ecik marifet ister.İstersen bir demir testere ile dikine kes orayı, sonra da pense ile biraz kapat iki ağzını. Belki yeterince sıkı hale gelir. Gelmezse de gönderirsin o mekanizmayı ben burada vidayla sıkılır hale getiririm.
Ben elimin ayarına güveniyorum. Şu dremeli monte edecek bir yol bulayım yeterMatkabı aşağı indirirken 2 mm bile sağa sola dönse o uç gitti
Ben elimin ayarına güveniyorum. Şu dremeli monte edecek bir yol bulayım yeter
Sana iş çıkarmak istemiyorum abi. bir iki delik delmeyi deneyeyim olmazsa gönderirim.Sağa sola hareketi engellemek için kafayı bir elinde bir tarafa doğru kastırman lazım. Fazla kastırırsan esnemeden dolayı birkaç milimetre ilerler ve matkap gider. Az kastırırsan delme anındaki titreşim engellenmediği için kırılır.
Sana iş çıkarmak istemiyorum abi. bir iki delik delmeyi deneyeyim olmazsa gönderirim.
Abi dremelin çapı büyük, standın çapı küçük. O yüzden daraltmak yerine genişletmek gerekiyor.Hazır sıkmalı bir yer varken neden araya adaptör yapıp ayrı bir sıkma yeri daha koyuyorsun yav? Mevcut sıkma yerinin çapını bir de sendeki dremel'in boyun çapını ölç ona göre adaptör yaparım ben.
Tamam jeton düştü şimdi.