Son etkinlik

• fide
    fide adlı üye Kedi kumu konusunda Mikro Step adlı üyenin mesajına Haha Haha tepkisi verdi.
    Bizimkiler sik sik protesto etmeye basladilar. disari yapiyorlar. Sonrada yer karosunu eseleyerek yaptiklari ayibi kapatmaya calisiyorlar.
  • fide
    fide adlı üye Kedi kumu konusunda czorgormez adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    topaklanan kırık mercimek tanesi kadar olan beyaz zeolit benzeri kumlardan kullanıyoruz. kediye allerji yapmıyorse bence en iyi kum bu...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye DIY Titreşim platformu. konusuna cevap yazdı.
    bunlar endüstride vida, hap,boncuk falan süren mekanizmalar var orada kullanılıyor bence. fakat temel mantık aynı bir ağırlığı bir eksen...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye DIY Titreşim platformu. konusunda Mikro Step adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    https://www.aliexpress.com/p/tesla-landing/index.html?scenario=c_ppc_item_bridge&productId=1005005944464612&_immersiveMode=true&withMainC...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye Projeler, Tasarımlar, Teknik konular başlığı altında DIY Titreşim platformu. konusunu açtı.
    Sahada çalışan bazı ürünlerimiz titreşimden dolayı bozuluyor. bu ürünler kamyon ve excavatör gibi yüksek titreşimli şantiye ortamında...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye Vuran vurana konusuna cevap yazdı.
    adaleti neden şeriatla sağlamak zorunda kalıyoruz ? şeriatla yönetilen iranda, afganistanda böyle olaylar olmuyor mu. zenginin değil de...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye Vuran vurana konusuna cevap yazdı.
    haberler doğru adam yaralıyor 20 tane suç kaydı var ve yolunu bulup 3 günde çıkıyor. bir şekilde nasıl oluyorsa kaybedecek birşeyi...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye Kedi kumu konusuna cevap yazdı.
    topaklanan kırık mercimek tanesi kadar olan beyaz zeolit benzeri kumlardan kullanıyoruz. kediye allerji yapmıyorse bence en iyi kum bu...
  • frmman
    frmman adlı üye STM32 fpu aktif etme konusuna cevap yazdı.
    Cubeide elimin altında yok ama şuraya bakın. Project properties -> C/C++ Build -> Settings -> Tool Settings -> MCU Settings...
  • C
    ckocagil adlı üye Cift yönlü iletişimin izole edilmesi. konusuna cevap yazdı.
    Bir tık pahalı olması dışında en kolay ve hızlı çözüm bu dijital izolatör çipleri. 800 Hz demişsiniz. Bu kadar düşük hız için milyon...
  • E
    erdemtr55 adlı üye Mikrodenetleyiciler, FPGA'lar, CPLD'ler başlığı altında STM32 fpu aktif etme konusunu açtı.
    Merhaba arkadaşlar, Elimde stm32f401ccu6 black pill var. Bunun fpu birimini nasıl aktif ederim. Stm32 ıde kullanıyorum .Floatlı çok...
  • fide
    fide adlı üye Vuran vurana konusunda frmman adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Maalesef cezasızlık algısı çoğaldı. Bu konuda kimse haksız değil. Bireysel olarak yaşanan olaylar sonrası mağdurun / masumun mahkemede...
  • fide
    fide adlı üye Vuran vurana konusunda serkan_48 adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Bu konuya yazacak bir iki kelimem var ama bana kalsın.
  • Gokrtl
    Gokrtl adlı üye Vuran vurana konusuna cevap yazdı.
    Bende o kelimelerin altına imzamı atarım.
  • Gokrtl
    Sağda solda boş arsa var mı 1 dönüm kadar? Madem fiber var ben de düşünebilirim. :)

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,260
Üyeler
3,284
Son üye
djcuneyt

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back