Son etkinlik

• fide
    adam sadece bir veya birkaç obje üzerinde uzmanlaşmış da olabilir ya da el becerisi gerçekten çok iyidir. o da seri üretim veya yarım...
  • fide
    fide adlı üye PTT adam olmaz konusuna cevap yazdı.
    Aynı olayı Aras Kargoda yaşadım. Paketi takip kodundan takip ediyorum. Aradım şubeyi. İsmimi söyledim. Hemen "Dağıtımda beyfendi" dedi...
  • fide
    fide adlı üye PTT adam olmaz konusunda Sezgin adlı üyenin mesajına Haha Haha tepkisi verdi.
    PTT adam olacak olsaydı en ufak taşra kasabasında şubesi varken ülkede bu kadar kargo firması açılmazdı. PTT daha çok yaygın şube ağı...
  • fide
    fide adlı üye PTT adam olmaz konusunda slewrate adlı üyenin mesajına Üzgün Üzgün tepkisi verdi.
    Halkbank ve PTT'yi hiç sevmiyorum. Kovid döneminde sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen (haftasonu) PTT beni evde bulamamıştı. Ne bir...
  • fide
    fide adlı üye PTT adam olmaz konusunda frekans50 adlı üyenin mesajına Haha Haha tepkisi verdi.
    PTT resmi şikayet sayfası bulamadım. Gerek görmemişler galiba. Şikayeti taahhütlü postayla veya noter aracılığıyla kabul ediyor...
  • fide
    fide adlı üye PTT adam olmaz konusunda frekans50 adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Yurtdışından gümrük vergisini ödeyip mevzuatı incitmeden ufak bir parça aldım. PTT 30 sene önceki hali neyse yine o. Bu kafa, bu...
  • fide
    fide adlı üye PTT adam olmaz konusunda Sercan adlı üyenin mesajına Şaşkın Şaşkın tepkisi verdi.
    O gün halletmem gereken bir işin önemli bir evrakını beklerken aynı şey benim de başıma geldi. Dört gözle beklediğim kargo “Dağıtıma...
  • Sezgin
    Sezgin adlı üye PTT adam olmaz konusuna cevap yazdı.
    PTT adam olacak olsaydı en ufak taşra kasabasında şubesi varken ülkede bu kadar kargo firması açılmazdı. PTT daha çok yaygın şube ağı...
  • Sezgin
    Sezgin adlı üye Bu calismayi yapabilecek var mi? konusuna cevap yazdı.
    Birkaç ürün çeşidinde uzmanlaştı büyük ihtimalle, sürekli yaptığı için artık kas hafızasıyla yapıyor. gözünü bağlasanız yine aynısını...
  • Sezgin
    adam sadece bir veya birkaç obje üzerinde uzmanlaşmış da olabilir ya da el becerisi gerçekten çok iyidir. o da seri üretim veya yarım...
  • kocamanusta
    kocamanusta adlı üye Bu calismayi yapabilecek var mi? konusuna cevap yazdı.
  • Endorfin35+
    Endorfin35+ adlı üye PTT adam olmaz konusunda frekans50 adlı üyenin mesajına Haha Haha tepkisi verdi.
    PTT resmi şikayet sayfası bulamadım. Gerek görmemişler galiba. Şikayeti taahhütlü postayla veya noter aracılığıyla kabul ediyor...
  • Sercan
    Sercan adlı üye PTT adam olmaz konusuna cevap yazdı.
    O gün halletmem gereken bir işin önemli bir evrakını beklerken aynı şey benim de başıma geldi. Dört gözle beklediğim kargo “Dağıtıma...
  • mechanic
    mechanic adlı üye PTT adam olmaz konusunda frekans50 adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Yurtdışından gümrük vergisini ödeyip mevzuatı incitmeden ufak bir parça aldım. PTT 30 sene önceki hali neyse yine o. Bu kafa, bu...
  • M
    Muhsin Kamer adlı üye şarjlı tornavida lityum pil bağlantısı konusuna cevap yazdı.
    Bu bağlantı yanlış. Neden böyle bir bağlantı önerdiniz? 18650 yi patlatırsınız.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,610
Üyeler
3,426
Son üye
Fatih Kemal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back