Son etkinlik

• E
    echo_sierra adlı üye Malzeme tavsiyesi konusuna cevap yazdı.
    @taydin abi benden çok çok daha tecrübeli bir büyüğüm olarak hem de sektörde zaman geçirmiş birisi olarak, sence yukarıda yazdığım...
  • taydin
    taydin adlı üye 21700 pil tutucu konusuna cevap yazdı.
    Kontaktları havya ile ısıtarak plastiğe geçirdim. Soğuyunca kıpırdamayacak hale geldi. Ama tabi pillerde izolasyon yüzüğü ve daralan...
    • DSC01030.JPG
    • DSC01031.JPG
    • DSC01032.JPG
  • Y
    Yasin. adlı üye Güneş panellerinde güncel teknoloji durumu konusuna cevap yazdı.
    İnverteri ongrid olarak araştırın. Şirketin çatısına kurmak için 12kw lık panel ve 15kw lık huawei marka inverter aldık. Garanti dışı...
  • taydin
    taydin adlı üye Hantek 6022BE Alınır mı? konusunda Mazhar adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Teşekkür ederim Timur Bey o halde ben bir süre daha dişimi sıkıp para biriktireyim. Almışken kalitelisini alayım. İyi forumlar dilerim.
  • E
    echo_sierra adlı üye Malzeme tavsiyesi konusuna cevap yazdı.
    Baskı devre yapmak... Malum 30€ sınırının kalkması ile artık benim gibi öğrenciler için PCB tasarlamak, proje geliştirmek bu işi...
  • Mazhar
    Mazhar adlı üye Hantek 6022BE Alınır mı? konusuna cevap yazdı.
    Teşekkür ederim Timur Bey o halde ben bir süre daha dişimi sıkıp para biriktireyim. Almışken kalitelisini alayım. İyi forumlar dilerim.
  • M
    Melih1966 adlı üye Free CAD ile step dosyasi uretme konusuna cevap yazdı.
    FreeCad 1.1 çıktı henüz sürülmedi, Buradan, FreeCAD_1.1rc1-Windows-x86_64-py311-installer.exe adlı satırı tıklayarak indirebilirsin...
  • taydin
    taydin adlı üye Hantek 6022BE Alınır mı? konusuna cevap yazdı.
    Benim buradaki varsayımım şu: Sen bir yandan üniversitede eğitimini alırken, bu osiloskop ile de evde veya yurtta projeler üzerinde...
  • Mazhar
    Teklif istedim. Direnç.net de var ama bütçemi hayliyle aşıyor. Gelen teklife göre almayı değerlendireceğim. O da olmazsa son çare Hantek...
  • taydin
    Teklif iste bakalım. direnç.net te stokta var. Fazla oyalanma ama, başka hiçbir yerde bulamadım...
    • 1768061682598.png
  • taydin
    Kontakt olarak uygun fiyatlı hiçbir yerde bulamadığım için, 10 mm genişlikte ve 0.2 mm kalınlıkta olan pil nikeli ile kendim yapacağım...
  • taydin
    • DSC01028.JPG
    • DSC01029.JPG
  • taydin
    taydin adlı üye 3 Boyutlu Yazıcılar başlığı altında 21700 pil tutucu konusunu açtı.
    Bugün FreeCAD de şu aşağıdaki pil tutucuyu çizeyim dedim. Buglar beni adeta kahretti. Gidip mecbur Fusion 360 ile çizdim :kizgin1:
    • 1768061403272.png
  • Mazhar
    Ürünü kamitekno da göremedim sadece Teklif İste diye bir buton çıkmakta.
  • taydin
    Hobici olsaydın veya çok nadir kullanacağın birşey olsaydı tamam alınabilir diyecektim. Ama elektronik mühendisi öğrencisi için...

Forum istatistikleri

Konular
8,852
Üyeler
3,557
Son üye
isacskn

Son kaynaklar

Back