Son etkinlik

• C
    ckocagil adlı üye Starlink nasıl engellenebilir? konusuna cevap yazdı.
    Hakiki yönlü anten değil phased array antendir o, dijital işlemle yönlü hale geliyordur. Fazla yüklemede çalışmaz.
  • taydin
    taydin adlı üye Starlink nasıl engellenebilir? konusuna cevap yazdı.
    Bunun dışında starlink uyduları 300 km yukarıda. İranın genişliği binlerce kilometre.
  • taydin
    Uydu ile alıcı arasında bir çizgi çiz. O çizginin üzerinde değilse senin jammer, hiçbir etki yapmaz.
  • deleted
    deleted adlı üye Starlink nasıl engellenebilir? konusuna cevap yazdı.
    Uydunun anteni tek yöne bakıyor. iran bölgesi nokta gibi kalır. İranın herhangi bir bölgesinden direk uyduya geniş bantlı sinyal...
  • deleted
    RF hakkında neredeyse sıfır bilgisi olan birisi olarak soruyorum bu soruları, cahilliğimi mazur görünüz :) 300kw güç yayabilen bir...
  • taydin
    Beyler, GSM sinyali jam etmiyoruz ... Frekanslar en az 10 GHz. Hem alıcı, hem verici antenleri YÖNLÜ antenler. Doğru koordinatta ve...
  • deleted
    https://en.wikipedia.org/wiki/Automatic_gain_control Jammer sinyalleri güçlü olduğu için Uzayda dolaşan starlink uydularının agc...
  • Mucit23
    Mucit23 adlı üye Tiliflenme Sorunu konusuna cevap yazdı.
    Ama zaten sorun farklı bir yere giderken oluşuyor. Böyle tek parça olup çok dallı budaklı çizimlerde ciddi problem oluşuyor. Isıyla...
  • deleted
    Ddos saldırısı gibi.:) Gerçek kullanıcılar yerine binlerce sahte kullanıcı veri gönderiyor uyduya.
  • deleted
    deleted adlı üye Starlink nasıl engellenebilir? konusunda 0xyit adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Krasukha
  • deleted
    deleted adlı üye Tiliflenme Sorunu konusuna cevap yazdı.
    Basılan iki nesnenin birbirlerine bakan yüzeylerde sorun olmuş. Birini basıp sonra diğerine geçseydi böyle sorunlar olmazdı. Her atlmada...
  • deleted
    Data frame yapısını bilmiyorum. Kimlik doğrulama varsa sadece uydunun alma bandında sinyal göndermeleri yeterli. Uydu alıcıların...
  • taydin
    taydin adlı üye Tiliflenme Sorunu konusuna cevap yazdı.
    Filamenti tamamen elimine etmek için, kalitesi kesin olarak bilinen bir filament markası da kullanabilirsin. Benim elimde BASF...
  • M
    Mekatro_nik adlı üye Push pull Converter konusuna cevap yazdı.
    ezbere yaptığım bir 3525 li Push pull devresinde E42/21/20 kullanmıştım. giriş 12v çıkış 60v 10A. idi. böyle bir şey mi deneyeceksiniz.
  • Mucit23
    Mucit23 adlı üye Tiliflenme Sorunu konusuna cevap yazdı.
    Aynı dertten müzdaribim. Herhangi marka bir filament için deneme yanılma ideal ayarları buluyorum. Sonra bu ayarlar ile başka bir renk...

Forum istatistikleri

Konular
8,841
Üyeler
3,550
Son üye
volkan45

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back