Son etkinlik

• E
    Emre16 adlı üye Yeni Başlayanlar başlığı altında Araç çakmaklık priz dönüştürücüleri konusunu açtı.
    Merhabalar aracımda kullanabilmek için çakmaklık girişine bir priz çeşitli modelleri var aşşağıdaki gibi bazılarında süpürge yada koltuk...
    • 1000024933.jpg
    • WhatsAppImage2025-02-24at14.28.01_1160x_crop_center.jpg
  • deleted
    deleted adlı üye Cnc tornada taret konusuna cevap yazdı.
    Konik geçme takım için uygun ama kama çakmadan sökülmüyor. Düdüklü tencere kapağı gibi çok ağızlı vida düşündüm. Ama oda yüksek tork...
  • deleted
    deleted adlı üye Cnc tornada taret konusunda erdemtr55 adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    motoru 2.2kw ,spindle 1340rpm. Çelik max 400mmdk, çap 6mm pasolya kesiyor.4140 ve hss malzeme işledim. Sorun sertlik değil.Ağırlık...
  • deleted
    deleted adlı üye Bağlantı sorunu. konusuna cevap yazdı.
    Bende de aynı hata verdi. 10 dakika önce. Operada vpn açınca girebildim. Vpn olmadan bir yere giremiyorum.
  • R
    rsimsek adlı üye Batarya tavsiyesi konusuna cevap yazdı.
    Lityum tabanlı işte. Silindirik veya prizmatik hücreli olabilir.
  • deleted
    deleted adlı üye Hobi elektronik masamı tamamlıyorum. konusuna cevap yazdı.
    Bağımlılık sorunu var. Linuxda windows gibi çok hata vermeye başladı.
    • 12.png
    • 13.png
  • T
    TA3AS adlı üye KLEMENS ARANIYOR konusuna cevap yazdı.
    Uyuyorsa Anderson Powerpole konnektörle değiştirebilirsiniz belki, yada amerikadan Astron'dan getirtme imkanı olursa...
  • T
    tabs adlı üye KLEMENS ARANIYOR konusuna cevap yazdı.
    Resimdeki cihaz da güç kaynağı fakat arkasında görünen klemensleri bulamadım.
  • T
    TA3AS adlı üye KLEMENS ARANIYOR konusuna cevap yazdı.
    Telsizlerin güç kaynağı olarak kullandığım Astron marka güç kaynağının arka Terminal'lerine benziyor...
  • T
    TA3AS adlı üye Hobi elektronik masamı tamamlıyorum. konusuna cevap yazdı.
    https://github.com/AlexandreRouma/SDRPlusPlus/releases/tag/nightly https://github.com/f4exb/sdrangel/releases
  • E
    erdemtr55 adlı üye Cnc tornada taret konusuna cevap yazdı.
    motoru 2.2kw ,spindle 1340rpm. Çelik max 400mmdk, çap 6mm pasolya kesiyor.4140 ve hss malzeme işledim. Sorun sertlik değil.Ağırlık...
  • E
    erdemtr55 adlı üye Cnc tornada taret konusunda Diyot adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    İlk mesajınızda gösterdiğiniz takım tutucuyu kullanacaksanız @mechanic in konik profilli kilitleme mekanizması en ekonomik çözüm olur...
  • E
    erdemtr55 adlı üye Push pull Converter konusuna cevap yazdı.
    Voltaj çok önemli değil, yüke bindikçe primer voltaj düşüyor. Ben 12 ,16 ve 24 voltu denedim. hepsinde voltaj düştü.Birde ac geçişlerde...
  • U
    uykusuz_mühendis adlı üye Hayaller ve Mühendislik konusuna cevap yazdı.
    Araştıracağım. Teşekkürler.
  • U
    uykusuz_mühendis adlı üye Hayaller ve Mühendislik konusunda Diyot adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Mühendislik fakültesi öğrencisiysen ve üniversitende de 7+1 programı uygulanıyorsa bu program ile yurtiçinde çalışmak istediğin...

Forum istatistikleri

Konular
9,020
Üyeler
3,640
Son üye
bfcakmak

Son kaynaklar

Back