Son etkinlik

• O
    One Face adlı üye mekatronik mi? tek dal mi? konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Peki mekatronik mühendisinin bir işletmede tam olarak rolü ne oluyor? Bana göre, her şeyden azar azar bildiğine göre, en uygun istihdam...
  • O
    One Face adlı üye mekatronik mi? tek dal mi? konusuna cevap yazdı.
    Çok doğru bir yorum hocam. Eğer gerçekten iki alana da ilgi duyuyorsa insan, kendini hangisine daha çok yakın hissediyorsa onu seçmeli...
  • Gokrtl
    Gokrtl adlı üye Geleneksel olmayan bulusma konusunda fide adlı üyenin mesajına Sevgi Sevgi tepkisi verdi.
    Foruma @taydin spektrum analizör tamiri başlığındaki konuyla başladım. Zamanla çok değerli kişilerle tanıştım. Forumdan @DrFreeman...
  • taydin
    taydin adlı üye mekatronik mi? tek dal mi? konusuna cevap yazdı.
    Peki mekatronik mühendisinin bir işletmede tam olarak rolü ne oluyor? Bana göre, her şeyden azar azar bildiğine göre, en uygun istihdam...
  • O
    One Face adlı üye mekatronik mi? tek dal mi? konusuna cevap yazdı.
    Makinenin baba dersleri termodinamik, akışkanlar falansa eletkronikte de elektromanyetizma radyo frekans falan var. hem yeni nesil...
  • O
    One Face adlı üye mekatronik mi? tek dal mi? konusunda clc adlı üyenin mesajına Sevgi Sevgi tepkisi verdi.
    Çap, yandal yapma hayaliyle üniversite bölümü tercihi yapıp başarabilen tanıdığım insan sayısı bir elin parmağını geçmez. O yolda...
  • fide
    fide adlı üye Geleneksel olmayan bulusma konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Buralara yolun düşerse mutlaka beklerim @fide. Ama bu diğer üyeler için de geçerli.
  • taydin
    taydin adlı üye Geleneksel olmayan bulusma konusuna cevap yazdı.
    Buralara yolun düşerse mutlaka beklerim @fide. Ama bu diğer üyeler için de geçerli.
  • taydin
    taydin adlı üye Geleneksel olmayan bulusma konusunda fide adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Foruma @taydin spektrum analizör tamiri başlığındaki konuyla başladım. Zamanla çok değerli kişilerle tanıştım. Forumdan @DrFreeman...
  • O
    One Face adlı üye mekatronik mi? tek dal mi? konusunda fmy adlı üyenin mesajına Haha Haha tepkisi verdi.
    bir mekatronik mühendisi olarak bende birkaç kelam edeyim. bende zamanında bu soruyu sormuştum çevremdekilere =) küçüklükten beri bir...
  • taydin
    taydin adlı üye Brymen Bm869s tedariği konusuna cevap yazdı.
    Fluke 115 den Brymen'e yükselmek, hangi Brymen modeli olursa olsun, eşekten inip ata binmek gibidir :D Kesinlikle geriye bakmazsın...
  • taydin
    taydin adlı üye Brymen Bm869s tedariği konusuna cevap yazdı.
    Brymen'de diyot kademesinde ötmez. Zaten mantıklı birşey de değil. Eğer bütün diyotlarda forward yönde ötüyorsa, şotki veya normal diyot...
  • fide
    fide adlı üye Geleneksel olmayan bulusma konusuna cevap yazdı.
  • O
    oduztas adlı üye Brymen Bm869s tedariği konusuna cevap yazdı.
    Bir sorum olacak. Fluke 115 kullanıyorum diyot modunda ölçüm yaparken buzzer ile uyarı veriyor. Ekrana bakmadan hızlı bir şekilde ölçüm...
  • fide
    fide adlı üye mekatronik mi? tek dal mi? konusunda Mikro Step adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Kirmizi bolge mekatronik Su anda hangi bransa yonelecegin konusunda karar vermek icin yeterli alt yapin yoktur. Yanlis karar...

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
9,123
Üyeler
3,700
Son üye
BaranÇ

Son kaynaklar

Back