Son etkinlik

• fmy
    fmy adlı üye Co Print Quadro 3D Yazıcı konusuna cevap yazdı.
    bende x2d ye çok ısınmıştım ama 2. nozul ams den bağımsız olduğunu duyunca boşver dedim. p1s 9 taksit almayı planlıyorum. 6 ay a1 combo...
  • fmy
    fmy adlı üye BayElektrosan dan sürpriz.. konusunda Dede adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Özdisan üst segmentde sertifikalı çalışıyor. Diğer firmalar gibi değil. O yüzdende fiyatları her zaman daha yukarıda. Ayrıca PCB...
  • fmy
    osmaniye. ucuz ve sakin bir yer bence. biraz uzak sadece
  • fmy
    fmy adlı üye Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği konusuna cevap yazdı.
    bende 4-5 aydır claude ile bu piyasaya giriş yaptım. ve haftalık limitlerin dibini sıyıryorum pro versiyonda. evde ötelediğim hobi...
  • czorgormez
    czorgormez adlı üye Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği konusuna cevap yazdı.
    bu gün claude fable 5 geldi. o çok övülen claude mythos'un çeşitli özellikleri sırınılandırılarak güvenli hale getirilmiş versiyonu...
  • taydin
    taydin adlı üye Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği konusuna cevap yazdı.
    Evet kural tablosu oluşturmak şart. Sadece proje başında değil, projede ilerledikçe kuralları güncellemek gerekiyor. Bir de iyi bir...
  • Mucit23
    Mucit23 adlı üye Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği konusuna cevap yazdı.
    İşte ben bu durumlar için genelde bölüm bölüm ilerlerim. Her işlem sonrası yapılan işi kontrol ediyorum. Kendi kullandığım bir format...
  • taydin
    Ben şu anda bir javascript ve python bileşenlerinden oluşan bir program üzerinde çalışıyorum. Üretilen her iki kodun da her yerini...
  • M
    meke adlı üye Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği konusunda taydin adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Yapay zekayı kullanırken yapılacak en büyük hata, yazılan kodu artık senin anlamıyor hale gelmiş olman. Kod tamamen çorba olmuş...
  • taydin
    Yapay zekayı kullanırken yapılacak en büyük hata, yazılan kodu artık senin anlamıyor hale gelmiş olman. Kod tamamen çorba olmuş...
  • M
    meke adlı üye Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği konusuna cevap yazdı.
    Okay, çorbada benimde tuzum olsun. AI 'leri daha çok "şu formülün tabelasını oluştur ve bana csv olarak ver" gibi işlerde kullanıyorum...
  • fide
    Ben Tekirdağ'da doğdum ve büyüdüm. Diğer bölgelerin bazılarına günübirlikte seyahatlerim oldu. Bugün benzer bir arayışa başvursam...
  • fide
    fide adlı üye Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği konusuna cevap yazdı.
    Claude gerçekten çok iyi. Bir konuda bana şunu dedi. 8~10 satır bash komutu yazıp çıktısını yapıştır dedi ardarda birkaç defa. Durum...
  • Mucit23
    Mucit23 adlı üye Yapay Zeka ve Kodlama yeteneği konusuna cevap yazdı.
    Bunu aktif olarak yazılım işi yapan bir arkadaşıma sordum. Onunda önerisi şu oldu. Şuanda En uygunu Calude dedi. Cursor Co pilot vs...
  • E
    erdemtr55 adlı üye SG3525 Gürültülü Sinyal konusuna cevap yazdı.
    Reis bir sorun daha var.90khz de sürdğüm için sinyal şöyle oluyor.Bunu nasıl çözerim?
    • 1781015990381.png

Forum istatistikleri

Konular
9,294
Üyeler
3,836
Son üye
khanbozkurt

Son kaynaklar

Back