Mikro Step
Kıdemli Üye
Çok bekar tavırları bunlar sanki hocam. Sana hala sürüşte takılı kalmış el freni etkisi yapacak bir hatun kişi yok muSepeti doldurdum bekliyorum. Nerede indirime girerse oradan siparişi vereceğim Hocam.
Böylesi iyi hocamÇok bekar tavırları bunlar sanki hocam. Sana hala sürüşte takılı kalmış el freni etkisi yapacak bir hatun kişi yok mu![]()
Dün biraz GB20, GB40 ve GBX45i araştırdım. GB40'ın pil kapasitesi GB20 ile aynı ama verdiği akım daha fazla. Sanırım bataryası daha yüksek C oranı ile deşarj olabiliyor. GBX45'in bataryası ise daha büyük.@Diyot videodaki farklı bir marka galiba. Noco GB40 a göre artıları eksilerini merak ettim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Farklı seçenekleri değerlendiriyorum. Cihazın fiyatına bakınca küçük amperajda bir motorsiklet aküsü alıp kullansam mı diye de düşünmedim değil. Hatta bilinen markaların farklı alt markalarda ürettikleri ürünler de var. Sizin de fikrinizi almak isterim.Benimde bir ara Noco'nun cihazlarından alma niyetim vardı. Bu cihazların ömrünün çokta uzun olmadığı yönünde yorumlar okudum.
Kullanılan lipo piller kısa süreli darbe akımlara maruz kaldığı için ve uzun süreli şarjsız kalma vb durumlar olduğu için bozulmaya meyilli.
Bu cihazlar ayda yılda bir kullanımlar için pek mantıklı değil diye düşünüyorum. Almadan önce iyi araştımanızı tavsiye ederim. Şarj imkanınız varsa aracı ara sıra bakım şarjı yapmanız daha mantıklı olabilir.