Taşınabilir El Kompresörü

Ürünün 130000 RPM olanını aldım. Bu gün ulaştı elime.
Fişe takılan kadar iyi üflemiyor. Onun performansını vermesi için 300000 RPM olması lazım sanırım. Ama performansıda kötü diyemem.
Bilgisayarı yüzeysel olarak rahat temizler. Ancak yapışkan tozu söküp atacak kabiliyette değil.
Aldığıma pişman olmadım açıkçası.

45208 eklentisine bak45209 eklentisine bak45210 eklentisine bak45211 eklentisine bak45212 eklentisine bak45213 eklentisine bak45214 eklentisine bak45215 eklentisine bak45216 eklentisine bak
Hocam bunları kullanırken dikkat edin. Bazı modellerde o butonun kontakları geçen akıma göre çok yetersiz olduğu için yapışıyor ve alet piller yanana kadar çalışıyor. Gerçi bunda temperature protection demiş. Umarım o özellik gerçekten vardır.

Benim de pc kasası ve genel amaçlı temizlik için kompresöre ihtiyacım vardı.
Saç kurutma makinesi formunda olanların performansına pek güvenemedim.

Hem emiş hem üfleme yapabilen aşağıdaki modeli aldım.
Yedek uç yok sadece üstünde görünen uç var. Daha dar ağızlı bir uca ihtiyacım olur mu bilemem.

1764093121682.png

Toz alma konusunda en iyi sonucu kompresörler veriyor. Neredeyse hiç toz bırakmıyor.

Benim de pc kasası ve genel amaçlı temizlik için kompresöre ihtiyacım vardı.
Saç kurutma makinesi formunda olanların performansına pek güvenemedim.

Hem emiş hem üfleme yapabilen aşağıdaki modeli aldım.
Yedek uç yok sadece üstünde görünen uç var. Daha dar ağızlı bir uca ihtiyacım olur mu bilemem.

45331 eklentisine bak

Bosh'da basina gelmez umarim. Bende Cin mali ayni tip urun vardi. Evde tadilat isi varken usta odunc istedi ve agzina egreti sekilde ikinci bir boru takip capi daraltip hava cikis hizini artirmaya calisti. Yapma etme desemde kendi cihaziymis gibi yapti bir sey olmaz dedi.

Calistirdi ve yarim dakika sonra pervane parcalandi ve govde de delik acildi.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,586
Üyeler
3,407
Son üye
Ramazan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back