Smps hakkında sorular?

Program için elinize sağlık @Dede üstadım.
Naçizane bir öneride bulunayım. Kullanım Klavuzu formunun FormBorderStyle özelliğini None yerine başka birşey (ör: Sizeable ) yapsanız daha iyi olur. Çoklu monitör kullanımında, yardım formu bende en sağdaki monitörde açılıyor. (3 monitör kullanıyorum. Ortadaki ana, sol ve sağ şeklinde yerleşimimim var). Formu sürükleyip asıl kullandığım masaüstüne çekmek istiyorum. Formun sistem menülerinin olduğu kısım olmadığı için fare ile tutup sürükleme imkanı olmuyor.

Küçük bir ayrıntı ve sık kullanılmayacak bir form gerçi ama programa el attığınızda bu detayı hatırlamanızı rica ederim.

Program için elinize sağlık @Dede üstadım.
Naçizane bir öneride bulunayım. Kullanım Klavuzu formunun FormBorderStyle özelliğini None yerine başka birşey (ör: Sizeable ) yapsanız daha iyi olur. Çoklu monitör kullanımında, yardım formu bende en sağdaki monitörde açılıyor. (3 monitör kullanıyorum. Ortadaki ana, sol ve sağ şeklinde yerleşimimim var). Formu sürükleyip asıl kullandığım masaüstüne çekmek istiyorum. Formun sistem menülerinin olduğu kısım olmadığı için fare ile tutup sürükleme imkanı olmuyor.

Küçük bir ayrıntı ve sık kullanılmayacak bir form gerçi ama programa el attığınızda bu detayı hatırlamanızı rica ederim.
Önerinizi sonraki versiyonda dikkate alacağım.

Program burada.
İsteyen arkadaşlar alıp kullanabilir.

Açıklama ve bazı menü bölümleri tamamlanmadı henüz ama hesaplama bölümleri tamamdır.
Nüveler Özdisanda bulunan toroidlere aittir.
İstediğinizde nüve datalarına ekleyip kendi çekirdek datalarınızı kullanabilirsiniz.
@erdemtr55 Birde şunu bilsen iyi olur.
ETD 49 tek tip değildir bir den fazla nüve materyali ile yapılmış türleri wardır.

46403 eklentisine bak46402 eklentisine bak
Teşekkür ederim.

primer kısımda snubber var, dediğiniz gibi seconder de aşımlar oluyor.
Nüve olarak etd39 ve etd49 kullanıyorum, sanırım 3c94 malzememiş.
Bluemaviden aldım karkas ve yaylarıyla birlikte ,gayet uygun .

Forum istatistikleri

Konular
8,822
Üyeler
3,540
Son üye
selimelitas

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back