Projeden Sohbete

Bir eleştiri daha yapayım. Bu proje çok karmaşık oldu. Öğrenme amaçlı olan kısımda hiç bir itirazım yok ama hobi amaçlı yapılacak bir devre mi tartışılır...
Aslında karmaşık değil. Ben işi bilmediğim için çırpınıp duruyorum. Totalde şemayı baskı devre haline getirip toplayan herkes yapabilir.

@Gokrtl , Senin yüzünden adımız vizontele başkana çıktı... :D
Direksiyonu bana çevirme, cevap ver. Adam soru soruyor :katil2:

Baba o iş ne oldu?
20220618_182833.jpg

Arabam var. Hemde hergün kullanmak zorundayım. Şu an aylık yakıt masrafım 600 TL den 2.500 TL ye yükseldi. Neyse bu konuda daha fazla yazarsam siyasete girer. Şiişt... siyaset yasak.

Nasıl yani o kadar yolu motorla mı gelecektin. Ailece gelmiyor musunuz?

Arabam var. Hemde hergün kullanmak zorundayım. Şu an aylık yakıt masrafım 600 TL den 2.500 TL ye yükseldi. Neyse bu konuda daha fazla yazarsam siyasete girer. Şiişt... siyaset yasak.

Nasıl yani o kadar yolu motorla mı gelecektin. Ailece gelmiyor musunuz?
Aileyi otobüsle gönderip ben motorla gelecektim. Seninle @Ahmet 'i ziyaret ederim diye düşünüyordum ama benzin yaktı camını. Artık biriniz beni alırsınız, bir çay içeriz bir yerlerde. :D

Aileyi otobüsle gönderip ben motorla gelecektim. Seninle @Ahmet 'i ziyaret ederim diye düşünüyordum ama benzin yaktı camını. Artık biriniz beni alırsınız, bir çay içeriz bir yerlerde. :D
Sen gelene kadar kuyu kazayım abi petrol bulursam gelişi motorla gelll ama petrol işlemeyi öğrenmek lazım bizim burda kesin vardır petrol

Sen gelene kadar kuyu kazayım abi petrol bulursam gelişi motorla gelll ama petrol işlemeyi öğrenmek lazım bizim burda kesin vardır petrol
Petrol bulduktan sonra ferrari ile gelirim. Benzin bedava olduktan sonra sırtımız yere gelmez :katil2:

O değil de @serkan_48 hocam küsecek sonunda. Adamla aynı şehirdeyiz, hatta nerdeyse aynı mahalledeyiz denk gelemedik.
Serkan hocam sende İzmire gel zengin buluşması yapalım. Boyoz yiyip dönecez misali. :katil2:

O değil de @serkan_48 hocam küsecek sonunda. Adamla aynı şehirdeyiz, hatta nerdeyse aynı mahalledeyiz denk gelemedik.
Serkan hocam sende İzmire gel zengin buluşması yapalım. Boyoz yiyip dönecez misali. :katil2:
Eğer şans olurda ben 2nizi ziyaret edebilirim ama oranın sıcağını tattım bi kere ayağım geri geri gider

Valla bi görüşemedik Gokhan.

Bu gidişle seninle de İzmir de görüşeceğiz gibi gorunuyor. Benim buradaki işler sıkıntılı. Şirket beni İzmir e transfer edebilir. Kahrolası Turizm sektörü çürümüş adam akıllı is dönmüyor bütün teknik müdürler yönetimin patronun kölesi olmuş. Adamlar yapılması gerekeni yapmaktansa iki kuruş yapilacaktan kar yapıp patrona şirin görünmenin peşinde. Ama olan neye oluyor sonunda yine patrona oluyor. Milyon TL lik yatırımı dogru bakımları yapılmadığı için çöp hurda oluyor. Ben doğruyu söyleyince kötü ben oluyorum. ( Allah b***** versin bu düzenin) çok doluyum bu konuda. Sinirlerim alt üst.

Ne mübarek adamsin @Endorfin35+ iki kere söyledin ayagimi kaydiracaksin az kaldı. Beni İzmire çekmeye çalışıyorlar şimdi bakalım mudur ne dicek. Ona göre yol haritasını cizecegim.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,018
Üyeler
3,196
Son üye
birmuallim

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back