Endorfin35+
Kayıtsız Üye
Vayy yemedin, içmedin. Aklında mı tuttunDaha patlayan birşey yok ki. İyileştirme yapıyoruz.
Sen DAC işi olmaz demiştin ama olacak gibi duruyor.

Vayy yemedin, içmedin. Aklında mı tuttunDaha patlayan birşey yok ki. İyileştirme yapıyoruz.
Sen DAC işi olmaz demiştin ama olacak gibi duruyor.
Aslında karmaşık değil. Ben işi bilmediğim için çırpınıp duruyorum. Totalde şemayı baskı devre haline getirip toplayan herkes yapabilir.Bir eleştiri daha yapayım. Bu proje çok karmaşık oldu. Öğrenme amaçlı olan kısımda hiç bir itirazım yok ama hobi amaçlı yapılacak bir devre mi tartışılır...
Günlerdir DAC olmazsa ne halt ederim diye düşünüyorum sayendeVayy yemedin, içmedin. Aklında mı tuttun![]()
Hiç kıvırma. O devreden bu devreye değişen pek birşey olmadı.O devreye dac olmaz dedim bu başka bir devre oldu.![]()
Hiç kıvırma. O devreden bu devreye değişen pek birşey olmadı.![]()
Abi senin proje de bitmediValla ben kıvırma işinde @taydin a özendim. Bir konuda 3 faz ın bileşkesi sıfır olur dedim. Olmaz dedi. İspatlayınca genliği sıfır olan sinus olur dediydi. Bende bunu aklımda tuttum.![]()
Direksiyonu bana çevirme, cevap ver. Adam soru soruyor@Gokrtl , Senin yüzünden adımız vizontele başkana çıktı...![]()
Araban var mı? Son benzin zamlarından sonra benim motor işi yalan oldu. Otobüs bileti daha ucuza geldi, bende bilet aldım.Aklımda, 17 Temmuzdan sonra halledecem ben o işi![]()
Aileyi otobüsle gönderip ben motorla gelecektim. Seninle @Ahmet 'i ziyaret ederim diye düşünüyordum ama benzin yaktı camını. Artık biriniz beni alırsınız, bir çay içeriz bir yerlerde.Arabam var. Hemde hergün kullanmak zorundayım. Şu an aylık yakıt masrafım 600 TL den 2.500 TL ye yükseldi. Neyse bu konuda daha fazla yazarsam siyasete girer. Şiişt... siyaset yasak.
Nasıl yani o kadar yolu motorla mı gelecektin. Ailece gelmiyor musunuz?
Sen gelene kadar kuyu kazayım abi petrol bulursam gelişi motorla gelll ama petrol işlemeyi öğrenmek lazım bizim burda kesin vardır petrolAileyi otobüsle gönderip ben motorla gelecektim. Seninle @Ahmet 'i ziyaret ederim diye düşünüyordum ama benzin yaktı camını. Artık biriniz beni alırsınız, bir çay içeriz bir yerlerde.![]()
Petrol bulduktan sonra ferrari ile gelirim. Benzin bedava olduktan sonra sırtımız yere gelmezSen gelene kadar kuyu kazayım abi petrol bulursam gelişi motorla gelll ama petrol işlemeyi öğrenmek lazım bizim burda kesin vardır petrol
çok pahalandı abi az daha artarsa araba sürme pratiklerimi 5 litre mazot / 2 litre 10 numara yağ ile yapıcamPetrol bulduktan sonra ferrari ile gelirim. Benzin bedava olduktan sonra sırtımız yere gelmez![]()
Tamam len ağlama. Alırız bir kaç litre benzinini. Bak @Endorfin35+ hiç ağlıyor mu?çok pahalandı abi az daha artarsa araba sürme pratiklerimi 5 litre mazot / 2 litre 10 numara yağ ile yapıcam
Benzin olmaz abi araba dizel.Tamam len ağlama. Alırız bir kaç litre benzinini. Bak @Endorfin35+ hiç ağlıyor mu?![]()
Eğer şans olurda ben 2nizi ziyaret edebilirim ama oranın sıcağını tattım bi kere ayağım geri geri giderO değil de @serkan_48 hocam küsecek sonunda. Adamla aynı şehirdeyiz, hatta nerdeyse aynı mahalledeyiz denk gelemedik.
Serkan hocam sende İzmire gel zengin buluşması yapalım. Boyoz yiyip dönecez misali.![]()
O değil de @serkan_48 hocam küsecek sonunda. Adamla aynı şehirdeyiz, hatta nerdeyse aynı mahalledeyiz denk gelemedik.
Serkan hocam sende İzmire gel zengin buluşması yapalım. Boyoz yiyip dönecez misali.![]()