Endorfin35+
Kayıtsız Üye
Ne mübarek adamsin @Endorfin35+ iki kere söyledin ayagimi kaydiracaksin az kaldı. Beni İzmire çekmeye çalışıyorlar şimdi...
Zengin OL...

Bakalım tutacak mı

Ne mübarek adamsin @Endorfin35+ iki kere söyledin ayagimi kaydiracaksin az kaldı. Beni İzmire çekmeye çalışıyorlar şimdi...
Aynı dert bizim avmde de var. Her yer dökülüyor 1 kuruş masraf yapmıyorlar. Teknikten 3 tane adam istifa edip çıktı. "5000 lira maaşa teknik adam mı olur" dediler ve çıktılar. Onların yerine bile adam almayıp kalanların iş yükünü artırıyorlar. İstiyorlar ki hepsi çıksın kimseye maaş vermeyelim.Valla bi görüşemedik Gokhan.
Bu gidişle seninle de İzmir de görüşeceğiz gibi gorunuyor. Benim buradaki işler sıkıntılı. Şirket beni İzmir e transfer edebilir. Kahrolası Turizm sektörü çürümüş adam akıllı is dönmüyor bütün teknik müdürler yönetimin patronun kölesi olmuş. Adamlar yapılması gerekeni yapmaktansa iki kuruş yapilacaktan kar yapıp patrona şirin görünmenin peşinde. Ama olan neye oluyor sonunda yine patrona oluyor. Milyon TL lik yatırımı dogru bakımları yapılmadığı için çöp hurda oluyor. Ben doğruyu söyleyince kötü ben oluyorum. ( Allah b***** versin bu düzenin) çok doluyum bu konuda. Sinirlerim alt üst.
Ne mübarek adamsin @Endorfin35+ iki kere söyledin ayagimi kaydiracaksin az kaldı. Beni İzmire çekmeye çalışıyorlar şimdi bakalım mudur ne dicek. Ona göre yol haritasını cizecegim.