frmman
Aktif Üye
Kargo ücreti belli değilse veya ücretsiz ise devletimiz bunu 3 euro olarak hesaba katıyor.
Ücretsiz kargoya 3 Euro ilave ücret mi alınıyor?Kargo ücreti belli değilse veya ücretsiz ise devletimiz bunu 3 euro olarak hesaba katıyor.
Çinli ler Türkiye de depo açar. Satışı Türkiye den yaparlar gibi...Yurt dışı alış veriş iyice zorlaşınca,
İçeriden firmalar satın alınıp ticarete başlıyorlarsa devlette yıllık 5 milyar adet bireysel gelen paketi kısmak ve döviz çıkışını 30 Euro ile sınırlandırarak , talebi de azaltmak için böyle bir önlem almış olabilir.Bu konunun bağımsız, bilimsel cevabını ben de çok merak ediyorum. Ama Türkiye'de bu soruyu kime sorarsan sor, alacağın cevap siyasi bir cevap olacaktır
Yüzbinlerce milyonlarca farklı malzeme var. Hepsinin Türkiye'de stoğu olması imkansız. Yapılacak olsa yerli distribütörler de yapardı. Çin'den malzeme almanın esprisi Shenzhen'deki devasa stoklardan faydalanabilmek.Çinli ler Türkiye de depo açar. Satışı Türkiye den yaparlar gibi...
Trendyolu Alibaba grup satın aldı.
Temu da herhalde böyle bir platform ..
Beyler bu arada şimdi amazona bakıyordum, amazon bir şekilde Türkiye'deki 30 Avro engelini aşmış sanki. Birçok ürün var 30 Avronun çok üzerinde, ama makul vergilerle Türkiye'ye gönderilebiliyor. Örnek, 50W lık Commaker B4 Lazer markalama
39799 eklentisine bak