Sercan
--
Forumda takip edenlerin bildiği üzere, hobi amaçlı laboratuvarımı düzenlemek için sürekli uğraşıyorum. Bu aralar hızlı bir 3D yazıcıya geçiş yaptığım için sürekli baskı alır oldum. En son yaptığım saat kutusunun ardından, şimdi de çekmeceleri düzenlemeye karar verdim.
Daha önce duvara astığım el aletlerini uzun zamandır IKEA Alex çekmecede saklıyorum. IKEA ürünü olunca, dünya genelinde örnek projeler bulmak da mümkün oluyor. Maker World’den indirdiğim şu tabanla:
Gridfinity Generator sitesinden oluşturduğum kutularla:
gridfinitygenerator.com
çekmecemi organize etmeye başladım.
Baskılar hala devam ediyor ama şimdiden gözüme oldukça güzel görünmeye başladı. Dokuz farkı bulamak isteynler için işte ilk hali ve devamı:
Daha önce duvara astığım el aletlerini uzun zamandır IKEA Alex çekmecede saklıyorum. IKEA ürünü olunca, dünya genelinde örnek projeler bulmak da mümkün oluyor. Maker World’den indirdiğim şu tabanla:
Gridfinity Generator sitesinden oluşturduğum kutularla:

Gridfinity Generator | Box
Easily create your own Gridfinity system with this free, interactive tool. Export your designs as STL files
çekmecemi organize etmeye başladım.
Baskılar hala devam ediyor ama şimdiden gözüme oldukça güzel görünmeye başladı. Dokuz farkı bulamak isteynler için işte ilk hali ve devamı: