Kuş lokumu kutusu ile cıvata, somun ve vida organizasyonu denemesi

Aksine, yoğun olduğum için rahatlamak adına uğraşıyorum. Depoda imalat yaptığım dönemlerden kalma, bu cıvataların bazı ebatlarından dolu çuvallar var. Bu işi biraz da disiplin meselesi olarak görüyorum. Bu kadar emek verdikten sonra bir daha böyle dağıtmam...

Ayrıştırma işi tamamen bittiğinde, hepsi için etiket (kuyumcu etiketi) basacağım. Gerekiyorsa ara değerleri eleyip mevcut çekmecelere de yerleştirebilirim ya da çok gerekli değil ama aşağıdaki gibi çekmece yapabilirim:

Bu Gridfinity işinin de ilham kaynağı olan Alexander'ın fikrini bende çok beğenmiştim. Hatta burada da paylaşmışım. İmkanlar ve bakış açısı bize kuş lokumu yedirirken, Zack isimli arkadaşa Gridfinity için ilham kaynağı oldu. Lokumlar güzeldi ama Gridfinity daha verimli bir yöntem.

Günün sonunda ikisinde teşekkür ederek, bende nihayet hızlı bir yazıcı aldım ve vidalarımı Gridfinity ile bir çekmeceye sığacak şekilde organize edebiliyorum.

4 senedir kullandığım kuş lokumu saklama yöntemimdeki değişikliği sizlerede fikir vermesi bakımından paylaşıyorum. Hızlı bir 3D yazıcınız varsa Gridfinity ile çekmeceleri organize etmenizi tavsiye ederim.

Çok birşey kalmadı ama henüz bütün süreci tamamlamadım. Zaten hali hazırda kullandığım bir yöntem olduğu için çok iyi olacağından eminim.

20250513_160402.jpg
20250513_160315.jpg
20250513_160350.jpg

3d yazıcı gerçekten büyük nimet.
Diğer taraftan vida/somun/pul/rondela depolamak benim için de büyük sıkıntı.
Ben çözümü idrar/numune kabında buldum. 70ml, 150ml ve 200ml boylarındaki kaplar ile hem etiketli hem de şeffaf şekilde depolamak mümkün. Elimdeki kutu sayısı 60~70 olmuştur. Atelyeye geçince foto paylaşırım.

1747148166596.jpeg

1747148203490.jpeg

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,729
Üyeler
3,120
Son üye
senoltuzal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back