Mehmet.b "Senin plansızlığın, benim aciliyetim değildir." Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 682 12 Ağustos 2025 #1 Altı kitabı (forumdan arkadaşlara) hediye ediyorum. İstanbul/Beylikdüzü elden teslim edebilirim. Diğer türlü kargo alıcıya ait. Son düzenleme: 12 Ağustos 2025
Altı kitabı (forumdan arkadaşlara) hediye ediyorum. İstanbul/Beylikdüzü elden teslim edebilirim. Diğer türlü kargo alıcıya ait.
Mehmet.b "Senin plansızlığın, benim aciliyetim değildir." Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 682 13 Ağustos 2025 #2 "Mühendisler için sayısal yöntemler" bir arkadaş için ayrılmıştır.
czorgormez Temporary user Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 2,215 13 Ağustos 2025 #3 daha çok ihtiyacı olan bir öğrenci çıkmazsa "modern kontrol mühendisliği" ve "sistem dinamiği" kitaplarına talibim.
daha çok ihtiyacı olan bir öğrenci çıkmazsa "modern kontrol mühendisliği" ve "sistem dinamiği" kitaplarına talibim.
K Kalıcı Değer Üye Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 21 14 Ağustos 2025 #4 Talibi yok ise MATLAB Simulink Destekli Gerçek zamanlı kontrollere talibim.
Mehmet.b "Senin plansızlığın, benim aciliyetim değildir." Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 682 14 Ağustos 2025 #5 "Modern kontrol mühendisliği", "Sistem dinamiği" ve "MATLAB Simulink Destekli Gerçek zamanlı kontrol" ayrılmıştır. En geç önümüzdeki çarşamba kargoya verebileceğim.
"Modern kontrol mühendisliği", "Sistem dinamiği" ve "MATLAB Simulink Destekli Gerçek zamanlı kontrol" ayrılmıştır. En geç önümüzdeki çarşamba kargoya verebileceğim.