Mehmet.b "Senin plansızlığın, benim aciliyetim değildir." Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 668 Salı saat 18:26 #1 Altı kitabı (forumdan arkadaşlara) hediye ediyorum. İstanbul/Beylikdüzü elden teslim edebilirim. Diğer türlü kargo alıcıya ait. Son düzenleme: Salı saat 21:28
Altı kitabı (forumdan arkadaşlara) hediye ediyorum. İstanbul/Beylikdüzü elden teslim edebilirim. Diğer türlü kargo alıcıya ait.
Mehmet.b "Senin plansızlığın, benim aciliyetim değildir." Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 668 Çarşamba saat 06:30 #2 "Mühendisler için sayısal yöntemler" bir arkadaş için ayrılmıştır.
czorgormez Temporary user Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 2,171 Çarşamba saat 22:24 #3 daha çok ihtiyacı olan bir öğrenci çıkmazsa "modern kontrol mühendisliği" ve "sistem dinamiği" kitaplarına talibim.
daha çok ihtiyacı olan bir öğrenci çıkmazsa "modern kontrol mühendisliği" ve "sistem dinamiği" kitaplarına talibim.
K Kalıcı Değer Üye Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 16 Perşembe saat 11:34 #4 Talibi yok ise MATLAB Simulink Destekli Gerçek zamanlı kontrollere talibim.
Mehmet.b "Senin plansızlığın, benim aciliyetim değildir." Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 668 Perşembe saat 13:32 #5 "Modern kontrol mühendisliği", "Sistem dinamiği" ve "MATLAB Simulink Destekli Gerçek zamanlı kontrol" ayrılmıştır. En geç önümüzdeki çarşamba kargoya verebileceğim.
"Modern kontrol mühendisliği", "Sistem dinamiği" ve "MATLAB Simulink Destekli Gerçek zamanlı kontrol" ayrılmıştır. En geç önümüzdeki çarşamba kargoya verebileceğim.