LG WebOS TV LNB Kısa Devre Hatası

Mucit23

Üye
Selamlar.

Evimde LG 65QNED86T Web os TV kullanıyorum. Son 3-4 gündür uydu kanallarının bir çoğu çalışmıyordu. Sinyal Yok Ekranı veriyordu ve "Uydu LNB kısa devresi nedeniyle TV sinyali kayboldu. LNB bağlantısını kontrol edin" şeklinde bir uyarı veriyor.

Apartmanda merkezi uydu dağıtıcısı var. Diğer komşularda sinyal problemi yok. Biraz hatayı internette araştırınca kronik anakart arızası vs yazanlar olmuş. TV daha 1 senelik TV, Garanti devam ediyor. Emin olmak için küçük başka bir tv de LNB sinyalini kontrol edeceğim.

Bu hatayla ilgili tecrübesi oldu mu? Garanti dahilinde olan bir durummu?

Geçmiş olsun .

Diğer . Santraldan gelen başka odadaki anten kablosundan test etmeniz .
Ara kablo varsa kontrol etmeniz .

Son düzenleme:
Selamlar.

Evimde LG 65QNED86T Web os TV kullanıyorum. Son 3-4 gündür uydu kanallarının bir çoğu çalışmıyordu. Sinyal Yok Ekranı veriyordu ve "Uydu LNB kısa devresi nedeniyle TV sinyali kayboldu. LNB bağlantısını kontrol edin" şeklinde bir uyarı veriyor.

Apartmanda merkezi uydu dağıtıcısı var. Diğer komşularda sinyal problemi yok. Biraz hatayı internette araştırınca kronik anakart arızası vs yazanlar olmuş. TV daha 1 senelik TV, Garanti devam ediyor. Emin olmak için küçük başka bir tv de LNB sinyalini kontrol edeceğim.

Bu hatayla ilgili tecrübesi oldu mu? Garanti dahilinde olan bir durummu?
Uydu kablosunu sokunce de aynı uyarı gelmeye devam ediyor mu uydu kablosu ıcındekı Ince teller ortadaki iletken e değerse de aynı uyarıyı verır

Yani uydu kablosunu sökünce uyarı verdiğini söyleyemem. Emin olmak için başka bir uydu alıcısı takıp deneyeceğim. Hattı defalarca kontrol ettim problem yok gibi.

Benzer Tv Sayılır ...

LG marka Nanocell 65 inc LCD TV alalı henüz 1 yıl olmadı. Kendi kendine uydu sinyali gidiyor.
"Uydu LNB kısa devresi nedeniyle TV sinyali kayboldu. LNB bağlantısını kontrol edin." Uyarısı vermektedir.
LG ile iletişime geçtiğimde fabrika ayarlarına dönmem gerektiğini kronik hata olduğunu söyledi.
Benim yapabileceğim bir işlem olduğu için servis gelir ise ücret alır garanti karşılamaz dedi.
Aldığıma pişman oldum.

Böyle bir hizmet yok kronik hataysa değiştir.
Satma ya da arkasında dur düzelt.
Bir an önce bir insan ( sürekli WP den yazışarak destek sağlandığı için ) neni arayıp iletişim kurar ve destek olmaya çalışırsa sevinirim.
Bunun sonu asliye mahkemesi.

Kimisi diyor ki webos güncellemesi sonrası bu hata oluyor. Fabrika ayarlarına çevirmeyi denemedim akşam tekrar bi deneyeyim. Birçok yerde tuner arızası diyor. Anlayamadım.

Kimisi diyor ki webos güncellemesi sonrası bu hata oluyor. Fabrika ayarlarına çevirmeyi denemedim akşam tekrar bi deneyeyim. Birçok yerde tuner arızası diyor. Anlayamadım.

Fabrika ayarları için sorun olur mu diye danışmanız .

Testler yapmanız .

Sizin dediğiniz arıza bu olmalı . ( Birçok yerde tuner arızası diyor. Anlayamadım )

Tuner Çıkışı Aşırı Yüklendi Hatası ve Çözümü ( Anakart Arızası)
Vestel 42PF7175 model Led Tv de oluşan Tuner çıkışı aşırı yüklendi hatası

Son düzenleme:

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,676
Üyeler
3,467
Son üye
çınar

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back