volta
Kıdemli Üye
Bugünlerde smd lehim pratiği yapıyorum elimdeki smd pratik kartı üzerinde. 0.75mm soldex lehim teliyle lehimleyince pede çok fazla lehim bırakabiliyor. Sonrasında lehim emme teliyle temizlemek hem ekstra zaman hem ekstra uğraş oluyor. Komponent küçük olduğu için lehim emme telini rahat kullanmak ve bunu mikroskop kamerası altında yapmak zor oluyor henüz yüksek zoom altında çalışmaya tam alışmamışken. Bu yüzden aşağıdaki 0.3 mm lehim telini aldım mechanic marka. Yalnız bu lehim teli biraz kalitesiz gibi geldi soldexin yanında. Belki flux miktarı düşük olduğu içindir. Net bir flux miktarı yerine bir aralık vermişler(%1-%3). Aslında alpha'nın 100g'lık lehim telini alacaktım. Yalnız bu alpha'nın fiyatı çok değişken 350 TL'ye de var 800TL'ye de var. Ya birileri fazla kâr koyuyor yada birileri sahtesini satıyor. Emin olamadığım için mechanic olanı aldım. Aranızda alpha'nın yada mechanic'in lehim teli telini kullanmış olan var mı? Yani şurdan alpha'nın ki aldım orjinal gibiydi falan diyen var mı? Olmadı soldex'in 0.5 mm olanını alacam. Birde Tassol'un 0.5 mm olanı var. Fiyat olarakta uygun. Yerli markaymış. Markayı bilmediğim için emin olamadım. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
www.direnc.net
www.motorobit.com

HF-850 63/37 0.3mm Kurşunlu Lehim Teli 100g Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
HF-850 63/37 0.3mm Kurşunlu Lehim Teli 100g ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Lehim Teli (63/37) Alpha kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.

Tassol 0.50 mm 200gr Lehim Teli (%63 Kalay / %37 Kurşun) Tassol Lehim Telleri TASSOL - Motorobit.com
Tassol 0.50 mm 200gr Lehim Teli (%63 Kalay / %37 Kurşun) Tassol Lehim Telleri Tassol 0.50 mm 200gr Lehim Teli (%63 Kalay / %37 Kurşun) Tassol lehim teli, yerli üretim kaliteli ve uygun fiyatlı bir lehimleme ürünüdür. Çeşitli elektronik projelerde, ta