Sercan
--
Dikkatli bakarsanız, yukarıdaki fotoğrafın sol üst köşesinde VFD (vakum florosan ekran) görürsünüz. Bu ekran PT6311 entegre ile sürülüyor ve bu entegre de ekranın arka tarafında var. Ben bazen bu tarz hasatlardan deneysel projeler yapıyorum. Bu projeler konuları daha iyi anlamama yardımcı oluyor ya da aklıma yeni fikirler getiriyor.
Yani bu ekranı sürücü entegresi ile birlikte, programlayacağım bir mikroişlemciden e saat yapmak için kullanabilirim. Hatta bu kontrol entegresini kullanan hazır sınıf bile buldum.
Yani bu ekranı sürücü entegresi ile birlikte, programlayacağım bir mikroişlemciden e saat yapmak için kullanabilirim. Hatta bu kontrol entegresini kullanan hazır sınıf bile buldum.
PT6311 VFD Display Controller, Power Supply and Arduino Library — The VFD Collective
In this article, we’ll have a look at the PT6311 VFD display driver and controller and see how to design a power supply circuit for it. Since I have a bunch of AOTOM 20070-1A04 ( datasheet ) 8 digit 14 segment VFD s I took from a trip to China some time ago, we’ll use the PT6311 to control such
www.thevfdcollective.com