Benimki USA versiyonu sizin gibi bekleme durumu vardı beklemek istemedim Amazon.com dan aldım,çevirici ile kullanıyorum 220v-120vBana gelen ürün FR301-20 modeli. Tabloya göre ülkemiz için olması gerektiği gibi 110 W modelni almışım. Herhalde sendeki farklı bir ülke için üretildi ya da bilmediğimiz başka bir durum var.
Power kablosu bildiğimiz kalın kablolardan mı? Kalem havya kullanırken beni en rahatsız eden şey kablonun ağırlığı ve esnek olmayışı sebebiyle havyanın hareketini zorlaştırmasıydı.Emiş gücü ve gücü yüksek olan daha iyi bir model alırsanız tabii ki daha iyi olur fakat bu da bir hobi ya da değişik kart tamiri/geliştirmesi yapanların işini de görecektir.
Bende bazen türkiyeye nazaran uygun fiyata ürün bulduğum zaman almak istiyorum. Bu çevirici olayında tek dikkat edilmesi gereken cihazın watt değerinden yüksek olması mı? Başka bir şeye bakmamız gerekiyor mu? Birde teslimat agt kurye ile mi oldu, yani amazon türkiyenin kullandığı kargo ile mi?Benimki USA versiyonu sizin gibi bekleme durumu vardı beklemek istemedim Amazon.com dan aldım,çevirici ile kullanıyorum 220v-120v
Çok emin olmamakla birlikte silikonlu kablo gibi duruyor. Değilse bile ısıya dayanıklı esnek bir kablosu var.Power kablosu bildiğimiz kalın kablolardan mı? Kalem havya kullanırken beni en rahatsız eden şey kablonun ağırlığı ve esnek olmayışı sebebiyle havyanın hareketini zorlaştırmasıydı.
Bende bazen türkiyeye nazaran uygun fiyata ürün bulduğum zaman almak istiyorum. Bu çevirici olayında tek dikkat edilmesi gereken cihazın watt değerinden yüksek olması mı? Başka bir şeye bakmamız gerekiyor mu? Birde teslimat agt kurye ile mi oldu, yani amazon türkiyenin kullandığı kargo ile mi?
ABD geldi amz.tr değil 2000watt destekli ürün aldım Evet watt değeri mevcut kullanacağınız cihazın gücünden biraz yüksek olması daha iyi olur Ürün Aramex kargoBende bazen türkiyeye nazaran uygun fiyata ürün bulduğum zaman almak istiyorum. Bu çevirici olayında tek dikkat edilmesi gereken cihazın watt değerinden yüksek olması mı? Başka bir şeye bakmamız gerekiyor mu? Birde teslimat agt kurye ile mi oldu, yani amazon türkiyenin kullandığı kargo ile mi?
Şu an o ürünü bulamadım ama amazon usa'da böyle bir çevirici için sadece elektrikli ürünler için kullanın (saç kurutma makinesi gibi) elektronik cihazlara uygun değildir yazıyordu. Fiyatı da uygundu. Bu mantığı ne olabilir. Yani bu adamlar yazmış ama yazmayanlara olabilir. O durumda boşu boşuna almış oluruz.Bazı ürünlerde şebeke frekansı da önemli oluyor. Bu konuda genel kural yok, her cihazın yapısına göre farklılık gösteriyor.
Dikkatli bakarsanız, yukarıdaki fotoğrafın sol üst köşesinde VFD (vakum florosan ekran) görürsünüz. Bu ekran PT6311 entegre ile sürülüyor ve bu entegre de ekranın arka tarafında var. Ben bazen bu tarz hasatlardan deneysel projeler yapıyorum. Bu projeler konuları daha iyi anlamama yardımcı oluyor ya da aklıma yeni fikirler getiriyor.
Yani bu ekranı sürücü entegresi ile birlikte, programlayacağım bir mikroişlemciden e saat yapmak için kullanabilirim. Hatta bu kontrol entegresini kullanan hazır sınıf bile buldum.
PT6311 VFD Display Controller, Power Supply and Arduino Library — The VFD Collective
In this article, we’ll have a look at the PT6311 VFD display driver and controller and see how to design a power supply circuit for it. Since I have a bunch of AOTOM 20070-1A04 ( datasheet ) 8 digit 14 segment VFD s I took from a trip to China some time ago, we’ll use the PT6311 to control suchwww.thevfdcollective.com
Forumda bendeki hurda karttan çıkma kompanentlerin orijinalliği ile ilgili daha önce de çok paylaşımım oldu ama bu video daha etraflıca anlatmış.Hurda ürünler hiç müdahale görmemiş ise üzerindeki komponent orijinal olur piyasadan alsak hem fiyatı yüksek kalitesiz üretimli sahte parça olma durumunda var