Parmağımı fena yaktım. :(

20241115_172548.jpg

Kırk yılda bir pozlama yapınca böyle salaklıkar yapıyor insan. Yolları kapatacağıma geri kalanı kapatmışım. :facepalm1:
Parmağımı da boşa yakmış oldum. :(

20241115_180338.jpg

Denerim dersen ciplak yuzeyleri lehimle kapla. Sonra boyali kisimlari sok ve asitte eritmeyi dene.

Denerim dersen ciplak yuzeyleri lehimle kapla. Sonra boyali kisimlari sok ve asitte eritmeyi dene.
Yok abi ya. Yarın gider doğrusunu bastırırım. Uğraşmaya değmez.
Gerçi çinde bastırsam daha ucuza geliridi.
Pcb parası, dry film parası, asetat baskı parası derken o parayı zaten harcıyoruz.
Bu gün 2 tane A4 asetat baskıya 50tl verdim.

sen böyle yazınca merak ettim şimdi çinde yapılsaydı bu kart kaça patlardı acaba. kart kaça kaç ki.

Bu analog göstergelerden nerede warki hemen alırım?
Analog multimetreleri parçalamış olamazlar sanırım.!
Ayhan Radyo.

Eee; bundan var da, neden pozitif 20 ile uğraşıyorsun ki?

sen böyle yazınca merak ettim şimdi çinde yapılsaydı bu kart kaça patlardı acaba. kart kaça kaç ki.
5 adet için, 8-10$ arasıdır.

JLCPCB ye 5 tane sipariş oluşturdum. Kontrolden geçmeyi başarırsa ilk defa başarılı bir şekilde PCB sipariş etmiş olacağım.

Ekran görüntüsü 2024-11-15 221255.png

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,922
Üyeler
2,810
Son üye
eslop400

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back