RS-15-5Meanwellde minnak 15w vardı sanırım o sıgar muhtemelen
RS-15-5Meanwellde minnak 15w vardı sanırım o sıgar muhtemelen
Yok sığmaz abi. Tek trafoluk yer var.PC güç kaynağı da mı sığmaz?
15w güç olarak yetmez maalesef.RS-15-5
Üstteki tr de yok. Alttaki de çok pahalı.Şunlar var senin özelliklerde, ama fiyatları pek hoşuna gitmez
RID-125-1205, 12V/5V 125W Çift Çıkış Güç Kaynağı (İzole çıkış)
RID-125-1205, 12V/5V 125W Çift Çıkış Güç Kaynağı (İzole çıkış)karakoyelektronik.com
Mean Well PID-250A, 12/5VDC Çıkış 205W PFC Açık Tip AC/DC Power Supply
Mean Well PID-250A, 12/5VDC Çıkış 205W PFC Açık Tip AC/DC Power Supply, Meanwell, smps, power, trafo, adaptör, güç, giriş, açık tip, PID-250-A, PID250Akarakoyelektronik.com
Sen en iyisi onu bir tamir projesi yap.
15w sadece 5 v için avuç içi kadar bir adaptör bu çift çıkışlı temin edemez iseniz belki sığdırırsınız15w güç olarak yetmez maalesef.
Trde olmayan meanwell için koçtaş teknoloji ile görüşün isterseniz belki getirirler ( meanwell türkiye distribütörü)Üstteki tr de yok. Alttaki de çok pahalı.
Üsttekini aliexpress den 1500tl civarı alabilirim belki. Hele şu tamir olayına bir bakayım da.
TL431 sicaklik nedeniyle sapitiyordur. TL431A ile degistirirseiz muhtemelen duzelir. A modeli sicakta daha stabil sonuc uretiyor.Resimde görüleceği üzere önemli gördüğüm bütün parçaları değiştim. SMPS de en ufak değişiklik olmadı.
Masa üzerinde kurcalarken 12v ve 5v çıkışlarını alabiliyorum. Yerine taktığımda da normal çalışıyor.
Ama ertesi gün makineyi açtığımda, makine çalışmıyor. Trafonun voltajlarını ölçtüğümde 12v ve 5v çıkışlarında 4v civarı bir voltaj okuyorum.
Sonra makineyi kapatıyorum, 12v ve 5v kablolarını trafodan söküyorum.
Makineyi açıyorum trafoda 12v ve 5v var. Söktüğüm kabloları trafoda voltaj varken tekrar bağlıyorum ve cihaz sorunsuz çalışıyor.
Sonra X bir zamanda tekrar gidiyor. Döngü böyle...
26754 eklentisine bak
Cihaz çalışırken gidiyor. Kapatıp açınca gelmiyor.X bir zamanda tekrar gidiyordan kastınız cihaz çalışırken mi gidiyor, yoksa bir kere start aldıysa çalışmaya devam ediyor, kapatıp açabiliyorsunuz ama bir gün kapatınca tekrar açamıyorsunuz, doğru mudur?
Şuan da söküp şerit led bağladım masa üstünde. Bir süre çalıştıracağım bakalım ne olacak.Edit: dışarıda güç verildiğinde kesinlikle başlıyor değil mi çalışmaya?
Elimde cihazların ısısını ölçmek için termometre yok.TL431 sicaklik nedeniyle sapitiyordur. TL431A ile degistirirseiz muhtemelen duzelir. A modeli sicakta daha stabil sonuc urtiyor. Bunu buldum, ise yarar mi sizin siztemde?
12V 5V 2A USB IDE/SATA güç kaynaÄı adaptörü sabit disk/HDD/CD-ROM giriÅ gerilimi AC 100-240V - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com