18650 Pil satsak nasıl olur ?

tahir kemal

Aktif Üye
s.a arkadaşlar 18650 pil satma niyetim var sizce nasıl olur ? facebok ta pil batarya grupları var baya konusu oluyor sizce nasıl olur bir abimiz birikim pilleri var onlarla görüş dedi sizce nasıl olur ?

Satacağın pillerin fiyat ve kalitesi size ne yapacağınızı satmaya başlayınca söyler.
Piyasa ile rekabet hem fiyat hem de kalite ile ancak mümkün.
Warmı buna uygun kaynağın?

Eğer sattığını tanıyan bir esnaf olursan, müşteriyi mağdur etmezsen, dandik pili ucuz, iyi pili pahalıya satarsan mutlaka para kazanırsın diye düşünüyorum.

Eğer pazarlama işinde becerikli isen, kısa sürede iyi kazanmaya başlarsın. Ama pazarlamayı beceremiyorsan, süre daha uzun olur. Ama eninde sonunda iyi bir kazanç elde edecek duruma gelirsin.

Ben olsam senin yerine, önce n11 de bir mağaza açarım. Böylece 18650 pil aratan birisi mutlaka senin mağazaya da denk gelir. Sonra kendi satış siteni de oluşturursun ve bağımsız olarak kendi siten üzerinden de satış yaparsın.

Eğer sattığını tanıyan bir esnaf olursan, müşteriyi mağdur etmezsen, dandik pili ucuz, iyi pili pahalıya satarsan mutlaka para kazanırsın diye düşünüyorum.

Eğer pazarlama işinde becerikli isen, kısa sürede iyi kazanmaya başlarsın. Ama pazarlamayı beceremiyorsan, süre daha uzun olur. Ama eninde sonunda iyi bir kazanç elde edecek duruma gelirsin.

Ben olsam senin yerine, önce n11 de bir mağaza açarım. Böylece 18650 pil aratan birisi mutlaka senin mağazaya da denk gelir. Sonra kendi satış siteni de oluşturursun ve bağımsız olarak kendi siten üzerinden de satış yaparsın.
n11 değil de sahibinden.com da ilanlarım var orada satmayı düşünüyorum...

Forum istatistikleri

Konular
8,272
Üyeler
3,287
Son üye
Leon74

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back