Burada yazdığın kadarıyla önemli bir konu değil ama ben yinede gizlenmesini doğru bulmuyorum.
Muhtemelen bu aracı sattığında sen de başkasından alacaksın. Satıcının bildiği şeyi bilmeden almak ister misin? Bu senaryoya göre vicdanın nasıl rahat ederse öyle davran...
Her şeyi olduğu gibi anlat, fiyatını da istediğin gibi belirle, beğenmeyen almasın. Piyasayı manüple etmiyorsan sorun yok. Emin ol, biri de dürüstçe yazıldığı için alacaktır.
Şöyle örnek vereyim; şu sıralar 2005 model civarında otomatik bir araba arıyorum. Normalde E sınıfı araç kullanıyorum ama çocuklar yüzünden yakın çevrede eşim ya da ben sıkça hareket etmek zorunda kalıyoruz, özellikle milletin manyadığı şu sıralar mevcut arabayı o işler için kullanmak mantıklı değil.
Bakındığım araç, iyi toplanmışsa ağır hasar kayıtlı dahi olabilir. Ben bildiğin eşek niyetine mümkün olduğunca hesaplı bir araç arıyorum. Ağır hasar kaydı olan araca sigortadan para kapamak için şişirilmiş fiyat hiçbir sorunu yok yazıyor. Sigorta şirketini mi, bizi mi salak sanıyorlar belli değil. Adam açıkça yazsa, bildiğim sorunlarıyla alacağım ama millet benimki boncuklu diye satmaya çalışıyor.