İyi de satıyor amaMuhtemelen hazır bir sıcak hava tasarımını aldılar, SMPS, kontrol devresi vs. Sonra da biraz beyin fırtınası yapıp "ulan şuna bir de havya ekleyelim belki biraz daha iyi satar" deyip diğer devreyi yamamışlardır.
İyi de satıyor amaMuhtemelen hazır bir sıcak hava tasarımını aldılar, SMPS, kontrol devresi vs. Sonra da biraz beyin fırtınası yapıp "ulan şuna bir de havya ekleyelim belki biraz daha iyi satar" deyip diğer devreyi yamamışlardır.
Pahaliyimista yav. 878D'yi 1.500'e bulabiliyorsun, JCD 8898'in en ucuzu 1.750. 878D'de lineer guc kaynagi var, uzeri kazinmis entegre gibi maymunlukta yapmamis adamlar. JCD 8898 sadece kucuk, duvara asilir diye tercih ediliyor galiba. Ama mal bastan patlak anlasilan.İyi de satıyor ama
İlk çıktığında 200 300 tl ye kadar düşüyordu indirimlerle diye hatırlıyorum ama dolar kurunu hatırlamıyorum tutunca fiyatı arttırmış olabilirler ama bilemiyorum nezaman gördüm ilk hatırlamıyorumPahaliyimista yav. 878D'yi 1.500'e bulabiliyorsun, bunun en ucuzu 1.750. 878D'de lineer guc kaynagi var, uzeri kazinmis entegre gibi maymunlukta yapmamis adamlar. Bu sadece kucuk, duvara asilir diye tercih ediliyor galiba. Ama mal bastan patlak anlasilan.
Avec un doubleur de tension, cela ne fonctionnera pas, car il y aura une tension continue à la sortie. Lorsqu’il y a une tension continue, le TRIAC est allumé une fois, puis il est toujours allu
1 - Voltaj burada ciftlenecek. 110AC yerine 220AC verilmis gibi olacak.Voltaj çiftleyici ile bu iş olmaz, çünkü çıkışında DC voltaj olacak. DC voltaj olunca da TRIAC bir kere ON olur ve artık ondan sonra sürekli ON kalır.
1 - Voltaj burada ciftlenecek. 110AC yerine 220AC verilmis gibi olacak.
2 - Triyak 110V'ta daha yuksek amper gecirecegi icin yuksek akima dayanacak bir tanesi ile degismeli, sogutucu takilmasi gerekebilir. Bunun voltaj ciftlemesi ile ilgisi yok.
3 - Sicak havanin resistansi 110V'ta 750W cekecek olanla degistirilmeli.
27022 eklentisine bak Proie
Triyak ile DC'nin baglantisi yok. Devreye bakarsaniz AC'ye bagli. Full rectifier'dan sonrasi 220 icin duzenlenmis durumda. Siz kopru ve kondansatorde ciftleme yaparak devreye 220 vermis gibi olacaksiniz. Devre olmasi gerektigi gibi calisacak. Ama triyaktan 750W gececek, 110V'ta bu daha fazla akim demek, daha guclu olanla degismeli.Le commentaire précédent au tient dit que le triac ne fonctionnera pas à cause du doubleur qui donne du DC.
muhtemelen kart 220 110 v ortak ikisinde de çalışıyorTriyak ile DC'nin baglantisi yok. Devreye bakarsaniz AC'ye bagli. Full rectifier'dan sonrasi 220 icin duzenlenmis durumda. Siz kopru ve kondansatorde ciftleme yaparak devreye 220 vermis gibi olacaksiniz. Devre olmasi gerektigi gibi calisacak. Ama triyaktan 750W gececek, 110V'ta bu daha fazla akim demek, daha guclu olanla degismeli.
Calistirmayi denemistir herhalde. Eger calisiyor olsa idi ugrasmazdi diye dusunuyorum.muhtemelen kart 220 110 v ortak ikisinde de çalışıyor
2.mesajında denediğini paylaşmış kontrol ünitesi çalışmışCalistirmayi denemistir herhalde. Eger calisiyor olsa idi ugrasmazdi diye dusunuyorum.
O zaman sadece resistanslari degistirmesi yeterli gibi.2.mesajında denediğini paylaşmış kontrol ünitesi çalışmış
evet bir de o kapasitif düşürücü muhtemelen çalışacakır ama değeri tekrar hesaplanarak kontrol edilebilirO zaman sadece resistanslari degistirmesi yeterli gibi.
Sanırım kurutucumdaki konnektörü kullanmaya devam edeceğim.....