2s bms güç kapatma sorunu

eselcuker

Yeni Üye
Ustalar eski tip bir el süpürgesi var, cihazın pilleri eski tip, 7.2 volt ve 1500mah Bunları değiştirmek için 2s bms kullanarak bir batarya yaptım, cihaza bağladığımda güç kesiyor ve çalışmıyor. Süpürgeyi güç kaynağına bağlayıp 8v verdiğimde voltaj 5 volta kadar düşüyor ve 4 amper ile çalışıyor cihaz. Sanırım bu voltaj düşüşü bmsinin gücü kesmesine sebep oluyor, bu sorunu nasıl çözebilirim

Ustalar eski tip bir el süpürgesi var, cihazın pilleri eski tip, 7.2 volt ve 1500mah Bunları değiştirmek için 2s bms kullanarak bir batarya yaptım, cihaza bağladığımda güç kesiyor ve çalışmıyor. Süpürgeyi güç kaynağına bağlayıp 8v verdiğimde voltaj 5 volta kadar düşüyor ve 4 amper ile çalışıyor cihaz. Sanırım bu voltaj düşüşü bmsinin gücü kesmesine sebep oluyor, bu sorunu nasıl çözebilirim
Bms kaç amper.

2s 20a bms kullanıyorum, piller aspilsan 2900 Mah sıfır bu iş için yeni aldım
Ben bir ara evdeki black&decker 4.2v sarjli süpürgeyi incelenmiştim bunların motorları boşta iken 12v amper civarı akım çekiyordu. İkincisi senin konuna gelince bunlarda bms yok,yalnızca şarj devresi var. Kullandıktan sonra şarja takıyorsun kirmizi led yanıyor, şarj olunca yesil led yanıyor. Senin bms nin mosfet lerinin amperi yetmediği için kesime gidiyor.senin yapacağın 8.4v bir adaptor bulup bu bms nin çıkışını kullanmadan yalnızca şarj devresi olarak kullanmak. Veya 50 amper civarı bir bms kullanmak.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,816
Üyeler
3,535
Son üye
eselcuker

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back