32 Kanal "Seri->-Paralel" 80 volt çıkışlı çevirici

Dede

https://www.facebook.com/End.El.San.Ltd.Sti
Katılım
24 Mayıs 2024
Mesajlar
1,431
32-Channel Serial-to-Parallel Converter with High-Voltage Push-Pull Outputs
ve maalesef ki PLCC kılıfında...

Features
• 80V Maximum Output Voltage
• Low-Power Level Shifting
• 8 MHz Shift Register Speed
• Latched Data Outputs
• 5V CMOS-Compatible Inputs
• Forward and Reverse Shifting Options
• Diode to VPP allows Efficient Power Recovery

Applications
• Piezoelectric Driver
• Inkjet Printer Driver
• Display Driver
• Microelectromechanical Systems Applications

1758262417594.png
1758262452274.png

1758262510350.png

HV9808 Datasheet
 
Datasheette kocaman OBSOLUTE yazıyor.
 
Microchip işlemcileri konusunda ömür boyu destek sunacağını söylüyorlardı. 16C gibi C serileri hariç ki onlar da baya eski.
Ama son dönemde aldıkları firmalar için böyle değil.
Son dönemde kendilerine bu konuda çok kızdım, çok azarladım. Satın aldıkları firmaların ürünlerini promote ediyorlar sonra da obsolute ediyorlar. Sonra kendilerine işlemciniz harici bir şeyinizi kullanmam ben sizin deyince kızıyorlar.

O yüzden Microchip ürünü seçerken çok dikkat etmek lazım.
 
Microchip in gerçekten satın aldığı firmalardaki ürünleri ne kadar güzel olursa olsun yok etme gibi bir huyu var sanırım. Zamanında micrel in ürünlerine bakmıştım, tam işime yarayan entegreyi buluyorum ya yok edilmiş ya nonstock ya da 50-100 falan var güvenilmez. Alternatifi var mı yok, ama microchip de çok sallamamış.
 
Agileswitch diye bir üretici vardı. Power Integrations gibi akıllı gate ürünleri çıkarırlardı. Ne zaman Microchip aldı, firma ve firmanın ürünlerini yok ettiler.
Al ve yükselt değil resmen al ve yok et planı uyguluyorlar. Bu kime ne fayda sağlıyor bilmiyorum.
Aynı ürüler sic ürünleri için de geçerli. Dediğim gibi Micrcochip ise konu işlemcileri dışında güvenilmez bir firma.

Ha işlemcileri mi hala 16F84 üretiyor adamlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
8,866
Mesajlar
144,197
Üyeler
3,561
Son üye
ecem oruç

Son kaynaklar

Back
Top