3D Yazıcı Tavsiyesi

athenas0arrows

Aktif Üye
Katılım
25 Kasım 2020
Mesajlar
309
İlk başlarda creality k1 modeli iyi görünüyordu yüksek hızlı baskılarda exturder tıkınması problemleri forum yazılarında görene kadar yüzdesel olarak çoğu kişi memnun yazıcıdan ama birkaç detaylı incelemede extruder seramik dahi olsa haddinden küçük yerleştirildiği ve eritmesi yavaş olduğu yönünde şeyler gördüm

Uzun zaman önce çıkmış olmasına rağmen Creality cr6 se modeline ek olarak
artillery sidewinder x2
elegoo Neptune 4 pro
creality cr10 se 'de güzel cihazlar olarak gözüküyor bunların dışında yada ek olarak tavsiye edeceğiz 3D yazıcılar nedir ve 3d yazıcılarda nelere dikkat edilmesi gerekiyor
 
Piyasada en iyi anlaşılmış olan ve en yaygın kullanımı olan yazıcılardan birisi Creality Ender serisi. Yaşayacağın bütün problemleri daha önce birisi yaşamıştır ve internette çözümü vardır. Alabileceğin desteğin de haddi hesabı yok. Bununla başlayıp tecrübe kazandıktan sonra senin işine en çok yarayacak başka bir yazıcıya geçebilirsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
5,841
Mesajlar
99,632
Üyeler
2,480
Son üye
mozcelikors

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top