Telefonu line girişinden 12V verin. Mümkünse akım sınırlamalı şekilde olsun. ahizeyi kaldırıp tuşlara basın. Tuş seslerini duyuyorsanız gerisini 8870 ile ve güvenli voltaj seviyesinde çöebilirsiniz.
Hatta 12V ta dtmf seslerini duyduysanız, voltajı yavaş yavaş azaltıp çalıştığı en düşük voltaj seviyesini tespit edebilirsiniz. Belki 9V elinizdeki telefon içinde yeterli olacaktır.
Ses / Amfi Modülleri kategorisinde yer alan MT8870 DTMF Telefon Sesi Dekoder Modülü, farklı ödeme seçenekleri ve 1250 TL üzerine bedava kargo avantajıyla Robot Sepeti sayfalarında!
Bende merak edip yedekte duran masaüstü telefon ile deneme yaptım. 7VDC civarında da dtmf tonları duyuluyor. 8870 bu seviyeyi anlayabilirmi denemek lazım. 12...15Vdc seviyelerinde daha yüksek olarak duyuluyor.
20mA akım sınırlama düşük gelebilir. 100mA gibi başlayın. Yetmediğini zaten voltajın düşmesinden anlarsınız.
Proje farklı bir boyuta doğru evriliyor Doğan bey.
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?