8051 tabanlı AduC842 mikrodenetleyici/geliştirme kartı neden Türkiye'de yok?

Digikey ve mouser'den malzeme tedariği yapam firmalar var. Digikey için ekom, mouser için de rohm. O şekilde tedarik edebilirsin.

Veya okul yönetimi ile konuş, belki onlar doğrudan satın alırsa gümrüğe takılmadan okula ulaşır. Ama Türk gümrüğü bir eğitim kurumundan da 70 dolarlık kart için 400 dolarlık ithalat masrafı alıyorsa, o zaman biz ölmüşüz de ağlayanımız yok ...

@taydin rohm dediğiniz firmanın sitesi var mı? Rom yazacakken rohm yazdıysanız, mouser 2020 de rom ile olan iş birliğini sonlandırmıştı ve bazı sıkıntılar olmuştu o zamandan beri kullanan birini görmedim tekrar mı başladılar?

@taydin rohm dediğiniz firmanın sitesi var mı? Rom yazacakken rohm yazdıysanız, mouser 2020 de rom ile olan iş birliğini sonlandırmıştı ve bazı sıkıntılar olmuştu o zamandan beri kullanan birini görmedim tekrar mı başladılar?

Aklımda kalmış Rohm diye, ama kendim tedarik etmişliğim yok yerli tadarikçiden.

Okulda bu mcu kullanılıyor. Fakat internette bulamıyorum.
Okulda kullanılsın yeterlidir. 8051 simülasyon mümkün. Proteus içinde 8051 mcu var. Daha ne olsun.

8051 tabanlı MCU kullanarak okul dışında gerçek bir proje yapılacaksa buna uygun başka MCU seçilebilir. Piyasada 8051 tabanlı mcu çok.

AduC842 geliştirme kartı Türkiye'de yok diye dert etmeyin. Gerek olmamış getirmemişler demek ki.

Forum istatistikleri

Konular
8,969
Üyeler
3,618
Son üye
Kaşif

Son kaynaklar

Back