Akıllı saat

selocan32

Yeni Üye
Herkese Merhaba burada yeniyim, doğru yerde miyim onunda bilmiyorum gerçi ama Söyle bir sorunum var, Çin'den aldığım akıllı saatin ekranında dikey çizgiler oluştu. Ekranı açmak için tuşa basınca görüntü iyi ışık iyice fazlalaşınca çizgiler belirginleşiyor ekrandaki yazılar zor görünüyor. Işığı kistin yine aynı bunun bir çözümü var mı? Ekranı bulunmuyor burada.

Ekrandaki dikey çizgi nasıl oluştu?

Eğer ekran darbe aldı ve kırıldı ise birşey yapılamaz. Ancak ekranın anakarta bağlanan fleks kabloda bir sıkıntı var ise bir cep telefonu teknik servisinin görmesinde fayda var. Bir ihtimal tamir olabilir.

Ekrandaki dikey çizgi nasıl oluştu?

Eğer ekran darbe aldı ve kırıldı ise birşey yapılamaz. Ancak ekranın anakarta bağlanan fleks kabloda bir sıkıntı var ise bir cep telefonu teknik servisinin görmesinde fayda var. Bir ihtimal tamir olabilir.
Bildiğim kadarıyla darbe almadı kendim kullanıyorum,aldım bir hafta sonra kendiliğinden oldu.

Saatin su geçirmez özelliği var
Su geçirmez özelliği olan cihazlarda ilelebet su geçirmeyecek die bir kavram yoktur. Her cihazın belli bir basınca kadar su geçirmeme özelliği vardır. O değer aşıldığında paşa paşa su akar yolunu bulur.
Belli başlı firmaların bile "şu şartlar altında su geçirmez" diyerek sattığı saatlere nazaran sizin çinden aldığınız saatin su geçirmeme özelliğine ne kadar güvenilir bilinmez. Ben olsam Öyle bir özelliği olduğunu tamamen göz ardı eder, her an su geçirecekmiş gibi dikkatli kullanırdım. :)

Söylediğim gibi ya ekran filminde yada ekranda sorun var.

İçi açılmadan hiçbir çözüm yolu yok. Hatta içini açacak kişi de önemli. Gerçek bir teknik servis olmalı. Yoksa elinizdeki ürün hurda olacaktır.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,122
Üyeler
2,887
Son üye
pigsm

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back