Ana kartı kaplayan siyah plastik

Laheyteyn

Yeni Üye
20231108_194755.jpg

Söksem sıkıntı olur mu? Nasıl sökerim?

Monte edildigi kasa icinde kisa devre olmasin diye takiliyor o plastik, tamirat yapmayacaksaniz sokmemelisiniz. Soktukten sonra da mutlaka yerine takilmali. Tutan yapistirici cok guclu degil. Zorlanmadan ayrilabilir. Güç uygulamak istemiyorsaniz yapistirici soken solventlerden uygulayabilirsiniz.

Monte edildigi kasa icinde kisa devre olmasin diye takiliyor o plastik, tamirat yapmayacaksaniz sokmemelisiniz. Soktukten sonra da mutlaka yerine takilmali. Tutan yapistirici cok guclu degil. Zorlanmadan ayrilabilir. Güç uygulamak istemiyorsaniz yapistirici soken solventlerden uygulayabilirsiniz.
Geri yapıştırmak için hangi yapıştırıcıyı önerirsiniz?

Ozel bir seye ihtiyac oldugunu sanmam. Bu devre uzerinde 120C'yi asan komponent yoktur herhalde. Ben bu tur isler icin akrilik silikon denilen cift tarafli bantlardan kullaniyorum. Bir kac noktadan tutturmak yeterli olur. Tamamini yapistirmaya gerek yok.

Ozel bir seye ihtiyac oldugunu sanmam. Bu devre uzerinde 120C'yi asan komponent yoktur herhalde. Ben bu tur isler icin akrilik silikon denilen cift tarafli bantlardan kullaniyorum. Bir kac noktadan tutturmak yeterli olur. Tamamini yapistirmaya gerek yok.
Teşekkür ederim. İyi forumlar.

Forum istatistikleri

Konular
7,740
Üyeler
3,125
Son üye
adnancoskun

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Back