S selim koc Yeni Üye Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 1 13 Ocak 2024 #1 Ardunioda lcd ekrana göz tarzı bir özel karakter varmı
Gokrtl Gökhan Kartal (TeknoDay) Staff member Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 12,204 13 Ocak 2024 #2 u8g2 kütüphanesini kullanırsan aşağıdaki linkte onlarca sembol var. Aralarında göz var mı bilmiyorum. fnticons U8glib library for monochrome displays, version 2 - olikraus/u8g2 github.com yada binary olarak kendin çizebilirsin ama göz çizecek kadar büyük bir matris bilmiyorum. benim işimi şu ufak matris çözmüştü. LCD Custom Character Generator online character designer for Liquid Crystal Display (LCD) and create code for arduino. maxpromer.github.io
u8g2 kütüphanesini kullanırsan aşağıdaki linkte onlarca sembol var. Aralarında göz var mı bilmiyorum. fnticons U8glib library for monochrome displays, version 2 - olikraus/u8g2 github.com yada binary olarak kendin çizebilirsin ama göz çizecek kadar büyük bir matris bilmiyorum. benim işimi şu ufak matris çözmüştü. LCD Custom Character Generator online character designer for Liquid Crystal Display (LCD) and create code for arduino. maxpromer.github.io