Avast win7 nin içine sı...

Andromeda

Aktif Üye
Pc de vista ve win7 vardı..win7 deki avast programının süresi bittiği için güncelledim.Kurulum indirme programını çalıştırdım sonra vazgeçip kesip tekrar çalıştırdım.yeni avast kuruldu ve çalıştı.pc açılışta yavaşladı, ertesi gün açılmadı,dondu vs..güvenli modda ,ağ destekli güvenli modda avast clear ile kaldırma denemesi başarısız oldu.pc win7 de normal açılmıyor,donma oluyor.bende avast klasörünü ve regeditte avast klasörlerini sildim ve normal açıldı win7.
İlk başta kurulum programını kestiğim için olduğunu düşünsek ,bu küçük program esas programı indiriyor,ne alaka diyeceğim.
Şimdi ne yapacağım.avast clear ı mı çalıştırayım,normal kurulum mu yapayım?avast clear ı çalıştırmak mantıklı gibi geliyor ama ortada pek bir kayıt kalmadı gibi..avast clear da kafayı yiyip problem çıkarmasın.. :)

..kurulum dosyası win7 yi desteklemiyormuş galiba.daha önce nasıl kuruldu acaba.?Avastı tekrar kuramıyorum windows güncelleme dosyası eksik uyarısı veriyor.

Bilgisayarı güvenli modda başlatın ve avastı kaldırın bilgisayardan.

Avast yerine windowsun kendi defender programını kullanın

Eset dışında antivirüs kullanmadım.
Hemen diğerlerinin hepsi bir şekilde bundle olarak birçok program vasıtasıyla zorla yüklettirmeye çalışıyor.
Zoral bundle olunca kıllanıyorum bende.
şu an win10 defender war sadece. o da ota poha virüs deyip duruyor.

Win7 de regedit onarımını nasıl yaparım.?(PC açılırken onarma işlemi yaptım,sistem geri yükleme yaptım.)
Ama Win açılırken herhangi bir noktada donma oluyor.Hata ayıklama modu ile bazen açılıyor.
Bellek tanılama birşey bulamadı.
Onarma ve sistem geri yükleme regeditte bulunan kayıt sorununu çözmüşmüdür.Ben regeditden şüpheleniyorum,kendim elle avast kayıtlarını sildiğim için..

Ek olarak avast ın bu sürümü win7 ile tam uyumlu değil..yani win7 ninde güncellemeleri olduğu için,örneğin avastclear win için KB4474... vs dosyası istiyor.
Belki şöyle yapmam gerekiyordu.Microsofttan güncelleme dosyasını indirip kuracak ve sonra avast ı güncelleyecektim..ama bunu baştan nereden bileceğim ki..microsoft un update catalog mudur ne karın ağrısıdır ,orada 316 mb lık bir dosya var ismini unuttuğum..şimdi onu indirsem kurmaya kalksam acaba problem çıkar mı..
çıkabilirde çıkmayabilirde..herşey olabilir..problem çıkmaz bu sefer avast kıvırır..
formata doğru gidiyorum galiba.ama win açılınca problemsiz çalışıyor..

Bende AVG antivirus var.
W11 tarayıcı çalışırken kilitliyor ekran donuyordu.
Kaldırdım.

Forum istatistikleri

Konular
8,433
Üyeler
3,340
Son üye
hcetky

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back